Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

anna-sophie huisman

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2002-12-09
 • Over mijn

  Ik ben Anna-Sophie en ben 11 jaar. Ik rijdt twee pony's. Vinkenhove U2 een welsh van 6 jaar in de D/L2 en Spoekedammetje's Nikos een New Forest pony van 11 jaar die ik in 10 maanden tijd van de B naar de Z heb gereden.
 • Klasse

Onderwijs

Lid sinds
dinsdag 01 oktober 2013 12:32
Laatst online
7 jaren
 • Nynke is vrienden met anna-sophie huisman
 • anna-sophie huisman

  Hoi allemaal
  Ik heb mijn debuten gehad in l1 en z1 het was super leuk in had in de l1 203 en 192 en twee keer 1 heel blij en in de z1 had ik 216 en 208 dus weer 2 winstpunten heel blij

 • anna-sophie huisman

  Hallo allemaal,

  Ik ben Anna-Sophie Huisman, ben 10 jaar en zit in groep zeven van
  de basisschool. Met 7 jaar ben ik begonnen met pony rijden op de manege. Een half jaar later kreeg ik toen mijn 16 jarige D pony Jumper. Toen ik Jumper een half jaar had ging ik 1x in de week naar Jolanda de Nekker die mij les gaf. Jumper was een sterke pony die nog niks kende. Op een gegeven moment naar veel trainen kregen we de smaak te pakken. We kwamen in de prijzen. Maar omdat Jumper eigenlijk al oud was en ik graag verder wilde hebben we Jumper verkocht . Eind maart 2013 hebben we Nikos gekocht , ook een D pony. Ik had Nikos vier dagen toen we al mee deden met de Hullen Bokaal in Noord-Sleen. Na drie wedstrijden zijn we als eerste geëindigd in B dressuur en gingen we ook nog met een beker naar huis als beste combinatie. Ik had Nikos nog maar drie weken!! We zijn door de L1 en L2 heen gevlogen met altijd prijzen mee naar huis. De Almelose Ruiterdagen waren voor mij nieuw dus ook spannend. In een vd proeven ben ik samen met Nikos derde geworden en mochten we ook nog finale rijden. In de finale zijn we 9e geworden. Maar wat een weekend en wat een prestatie samen met Nikos die ik ondertussen nog maar 10 weken had. De Drentse kampioenschappen moest ik rijden in de M1. Daar ben ik samen met Nikos derde geworden. Super!
  Ik ga nu starten in de M2. Ondertussen hebben we er een 5 jarige D pony bij gekocht. Een welsh genaamd U2. We gaan met allebei de Felix Cup rijden. Ik ben super blij met de pony's en met de lessen en trainingen van Jolanda de Nekker.
  Gr. Anna-Sophie

  TopTalent Dressage Super Anne-Sophie!
  9 jaren Bewerk Verwijder