Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1998-03-12
 • Over mijn

  Mijn naam is Juliët van Hoorn, ik ben 15 jaar oud en zit in 4VWO. Toen ik 8 jaar oud was ben ik begonnen bij een manege te rijden, maar hier kwam verandering in toen ik Quillemette leerde kennen! (Zij heeft ook een profiel op TTD) Ik mocht bij haar thuis op haar pony's komen rijden en in deze tijd heeft zij mij veel van de basis dingen geleerd op haar pony's! Dit kwam aan een eind toen ik ongeveer 10 was, maar daarna kreeg ik via Quillemette een verzorgpony. Ook van deze ondeugende pony leerde ik veel.

  Toen ik uiteindelijk te groot werd voor mijn verzorgpony kwam ik terecht bij een ander verzorgpaard, die ik ongeveer 2,5 jaar met plezier heb gereden. Na die 2,5 jaar wilde ik nog meer leren maar die kans lag niet meer in die situatie.
  Bij mijn volgende verzorgpaard leerde ik mijn instructrice kennen.

  Ik werd door mijn instructrice meegenomen naar haar paarden. Met een van deze paarden had ik een ontzettende klik en het rijden ging super! Dit paard heet Zosja, en ik had nooit gedacht dat zij van mij zou worden! Zosja is een 9-jarige merrie van GoodtimesxHavidoff. Mijn ouders hadden haar als verassing voor mij gekocht, wat nu alweer 1 jaar geleden is! In dit jaar hebben wij al veel meegemaakt, we zijn van stal gewisseld, van instructrice en hebben een gelukkig korte blessure tijd gehad (4maanden). Maar des al niet te min, zijn wij in de tijd van november 2012 tot nu, geklommen van de B naar M2 met alweer 7 punten! Tot en met de M1 hebben we alle klasses in 3 wedstrijden uitgereden, en de M1 deden we met 4, iets waar ik heel trots op ben! We rijden nu mee in de Esperado Cup, waarbij wij op de 1e selectie 2e van Utrecht werden!

  Naast Zosja zit ik in 4VWO wat ik goed kan combineren met Zosja en mijn vriendinnen. Ik denk dat ik na de middelbare school Geneeskunde wil gaan studeren.

  Ik ben elke dag blij met Zosja, en mijn droom/doel is junioren te gaan rijden!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Onderwijs

Lid sinds
maandag 14 oktober 2013 21:13
Laatst online
2 jaren