Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Christel Jansen van de Sligte

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1995-09-05
 • Over mijn

  Ik ben Christel, 18 jaar en woon in Vaassen. Ik studeer Paraveterinair Dierenartsassistente in Zwolle en daarnaast rijdt ik uiteraard paard en geef ik les. Samen met mijn wedstrijdpaard Balaine rijdt ik op wedstrijd M2 dressuur, maar de punten voor het Z1 hebben we al ruim binnen.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
donderdag 17 oktober 2013 19:57
Laatst online
8 jaren
 • Christel Jansen van de Sligte

  Balaine flikt het weeeer! De 1e proef gewonnen met 185 punten en de 2e proef 180 punten! Ze liep ook 2 goede proeven, wel wat braafjes, maar liever dat dan stuiterend de baan door! Lieeef dier is het toch, altijd maar hard willen werken. ♥ M2+17!!! Tijd voor de Z? Hmm..

 • Christel Jansen van de Sligte

  Weer trots op mn tuttebel ♡ Lekker gereden op de beloftetraining! Ging weer heel fijn! Zo leuk om te horen dat we maar vooruit blijven gaan Het is niet altijd even makkelijk, maar als ze dan gaat, gaat ze ook echt goed!

 • Christel Jansen van de Sligte

  Waauwie wat heb ik fijn gereden vanmorgen in Kootwijkerbroek! Eindelijk het ritme, de rust en ontspanning waar we naar op zoek zijn. Ze stond er echt gigantisch fijn aan! Een 2e prijs met 186 punten! Het was samengevoegd met de M1, anders 1e! Waarschijnlijk zaten we nog in de wolken van de eerste proef, want in de tweede proef maakten we er beide een potje van haha, maar dat mag de pret niet drukken! Kriebels voor het Z beginnen nu toch wel te komen.. #M2+15

 • Christel Jansen van de Sligte

  Vanavond weer een beloftetraining gehad! Weer super lekker gereden! Hij vond ons goed enorm vooruit gegaan ten opzichte van de vorige keer. Ook kreeg ik een mooi compliment over mijn wijze van rijden. Het gevoel op de juiste plaats en goed weten waar ik mee bezig ben. Leuk om te horen! Balaine was wel af en toe lekker ondeugend en brutaal, maar Balaine zou Balaine niet zijn als ze dat niet is, haha. Op naar zaterdag! Lekker wedstrijdje in Brummen! We gaan voor 2 ontspannen proefjes!

 • Christel Jansen van de Sligte

  Alweer even geleden dat ik iets geplaatst heb hier. Daarom maar een even een update! Balaine en ik zijn geselecteerd voor de Beloftetrainingen van Gelderland/Flevoland en inmiddels hebben we al 3 trainingen gehad. Ook zitten we midden in de selectieperiode. Tot nu toe staan we 4e in het klassement, dus dat wordt nog spannend! Verder trainen we lekker door voor het Z en ik hoop dat 2014 wederom een top jaar wordt! Allemaal alvast een gelukkig, gezond, sportief 2014 toegewenst!!!

 • Christel Jansen van de Sligte

  Oktober was een topmaand voor ons! Clinic van Joyce Heuitink, selectiedag van het belofteteam, ons laatste puntje gehaald in de M2 en nu dus Z startgerechtigd & vandaag een proefgerichte clinic gereden bij Lotje Schoots en een grand-prix jurylid! Blij met mijn topmerrie! ♡