Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Naomi Hering

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1994-10-02
 • Over mijn

  Ik ben Naomi Hering en ik ben 19 jaar oud. Ik heb al meerdere paarden op wedstrijd uitgebracht, maar sinds kort heb ik een nieuwe troef. Het is een 6 jarige merrie. Een klein schimmel tussen de andere paarden zeker opvalt. We zijn begonnen in de klasse B dressuur aangezien ze nog geen wedstrijd ervaring heeft. Zonder grote verwachtingen zijn we begonnen, maar wat een topper. Ze heeft zeker laten zien dat ze het in zich heeft. Na een super winterseizoen met veel overwinningen hebben we de overstap gemaakt naar de klasse l1. Ook hier weet Coco te knallen. En wint ze de ene wedstrijd na de andere. We blijven lekker door trainen en hopen door te mogen naar de Brabantse kampioenschappen.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 04 november 2013 12:15
Laatst online
7 jaren
 • Naomi Hering heeft een nieuwe foto geupload
 • Naomi Hering

  Lange tijd niets meer geplaatst, maar coco en ik hebben zeker niet stil gezeten. We hebbende afgelopen maanden hard getraind naar ons M1 debuut en niet zonder resultaat. We zijn alweer M1+ 3 met 2x een 2de plaats en een derde plaats. Nog genoeg om te oefenen en dat gaan we zeker doen. 12 april staat Maasbree weer op de planning. Een goed georganiseerd buiten concours!!!

 • Naomi Hering

  Heel lang niks meer geplaatst, maar coco en ik hebben zeker niet stil gezeten. Verschillende wedstrijden in het L2 gereden. Coco doet het super. We hebben onder andere al 2 selectie wedstrijden gereden waar we een 4de en 3de plaats hebben behaald. Aankomende zondag hebben we onze laatste selectie wedstrijd. We hopen daar een mooie plaats te behalen om door te mogen naar de Brabantse Kampioenschappen. We hebben de afgelopen weken er hard voor getraind en gaan zeker ons best doen. We hebben ons ook ingeschreven voor 10 januari, dan is het winterfestijn in de Mortel. Altijd een mooi concours. Vorig jaar waren we door naar de finale en hadden we een mooie 2e plaats behaald. Ook zijn we hard aan het trainen om M1 te gaan starten. We hebben de komende weken genoeg om naar uit te kijken.

 • Naomi Hering

  Vorige week mijn nieuwe rijlaarzen van Derby op mogen halen. Super blij mee! Gister selectie van Macrider cup in Riel gehad in de klasse L. Knappe Coco deed het super en we zijn door naar de 1/8ste finales 24 oktober. Dat betekend dat we donderdag al naar Assen vertrekken. We hebben er zin in.

 • Naomi Hering

  Vandaag op concours geweest in Uden. Zelf niet heel tevreden over mijn proeven, maar 1ste proef 2de met 194 en 2de proef 1ste met 201 punten. Coco blijft ons maar weer verbazen. Volgende week zondag staat de Mac Rider Cup op het programma. Eens kijken wat we daar weer kunnen leren.

 • Naomi Hering

  Afgelopen zondag heb ik met Coco een kür op muziek gereden tijdens een onderlinge wedstrijd op stal. Super leuk om zelf te maken en vervolgens te rijden. We hebben gewonnen met 74,33%. Daarna nog leuke feedback gekregen van de jury. Deze week weer flink trainen voor zondag, dan startten we voor de tweede keer L2 in Uden!

  Naomi Hering Ga ik meteen doen!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Naomi Hering

  Wat een topper is Coco!! Na de Brabantse kampioenschappen hebben we een maand door getraind en zijn we vandaag voor het eerst L2 gestart in Asten-Heusden. Gewoon 2x tweede geworden met beide proeven 191 punten! super blij met dit debuut. Laat de volgende maar komen

 • Naomi Hering

  Al een tijd niks meer gepost, maar Coco en ik hebben niet stil gezeten. We zijn hard aan het trainen voor ons L2 debuut volgende week zaterdag. Vandaag hebben we geoefend voor onze kür op muziek voor 5 oktober bij ons op stal. Vandaag ben ik ook bij derby langs geweest en heb ik weer nieuwe laarzen op laten meten en zelf ontworpen. Een kleine 3 a 4 weken wachten voordat ze klaar zijn...

 • Naomi Hering

  Vandaag Coco weer heel fijn getraind. Wat is het toch leuk om nieuwe oefeningen te gaan leren. Morgen heeft ze lekker een dagje vrij en donderdag hebben we weer les!

 • Naomi Hering

  Na de kampioenschappen heeft Coco lekker een weekje vakantie gekregen. In het weekend hebben we eindelijk weer een klein rondje door het bos gemaakt zonder door dazen aangevallen te worden. Van heb ik der weer opgepakt en zijn we weer begonnen met het trainen voor ons L2 debuut!

 • Naomi Hering

  Super trots op Coco!! Gister Brabantse kampioenschappen gehad. Tijdens de eerste proef 5de geworden en daarmee door naar de overkamping in de middag. Hier waren we al heel blij mee. Tijdens de middag 7de geworden en uiteindelijk 8ste geworden in de klasse l1 van Brabant! Ik ben super blij met het resultaat wat we gister neergezet hebben. Coco was braaf en deed super haar best! Nu op naar de Klasse L2!!

 • Naomi Hering

  Een hele lange tijd kon ik door een onbekende reden niet inloggen op de site. Vandaar dat ik de laatste weken geen verslag meer heb gedaan. Tijdens de afgelopen weken hebben we onze laatste selectie gereden en zijn we uiteindelijk als 3de afgevaardigd voor de Brabantse Kampioenschappen. Hier waren we erg blij mee. 20 juli hebben we nog gestart in Heythuysen waar we beide proeven gewonnen hebben met 212 en 214 winstpunten! Met maar liefst 11 punten los van de nr2. Kleine Coco blijft keer op keer ons maar verbazen.

  Gister hebben we nog een laatste les gehad ter voorbereiding voor de kampioenschappen. Morgen nog de laatste voorbereidingen. Maar we zijn in vorm en gaan aanstaande zondag dan ook zeker ons best doen! We hebben er zin in!! Hopelijk zit het weer wat mee!

  Na de Kampioenschappen zullen we de overstap maken naar de klasse L2.

 • Nynke is vrienden met Naomi Hering
 • Naomi Hering

  Knappe Coco doet het weer! vandaag de 5de selectie gehad in de Mortel. Super blij met een 2de plek en 197 punten. Super stoer dat we er elke week er bovenaan bij zitten. Die kleine witte doet het blijkbaar echt goed!! Nog een selectie (6 juli) te gaan voor de Brabantse Kampioenschappen. Nog een keer knallen en onze ticket zeker veilig stellen!! We gaan ervoor. Selectie plaatsingen 3-6-2-3-2.

 • Naomi Hering

  Gisteren de 4de selectie in Aarle-rixtel gehad. Met Coco uit de trailer halen ging het even mis. ze liep te snel de trailer uit, gleed uit en viel met die knieën op de klep. Ze stond gelukkig snel op. Jeetje wat schrokken we allemaal. vlug gestapt en der benen wat gekoeld. Gelukkig liep ze niet onregelmatig. En was er verder niks te zien. Vlug opgezadeld en gaan losrijden. Jeetje was was het warm zeg. Wat was ik blij toen ik klaar was met de proef. Uiteindelijke een mooie 4de plek met 206 punten (3de plek voor de selecties). We gaan elke week met 2 punten omhoog!! Trots op Coco die zich niet heeft laten kennen door de val en de warmte en gewoon doorgaat. Zondag 5de selectie in de Mortel.
  Tot nu toe staan we er goed voor met plaatsingen: 3-5-2-3.

 • Naomi Hering

  Donderdag 2de selectie gehad. Helaas een storing tijdens de proef. We zijn 6de geworden met 191 punten. Vandaag ons weer herpakt tijdens de 3de selectie en 2de geworden met 206 punten, gelijk aantal punten als nr 1! Topper die Coco. Ze liep vandaag zo lekker! De kleine witte merrie!!

 • Naomi Hering

  Donderdag weer les gehad met Coco. Wat liep ze lekker! Heb der in tijden nog niet zo lekker aan het lopen gehad. Volgende week een drukke week. Donderdag en Zondag allebei selectie van de kring Helmond. Hopelijk krijg ik haar daar ook fijn aan het lopen en kunnen we scoren!

 • Naomi Hering

  Zondag helaas niet in Sevenum gestart maar in de Mortel. En wat was het warm haha. Maar wat is Coco toch een topper. Ondanks de hitte en dat ik er wat te lang op zat Gewoon weer het L1 gewonnen met 197 punten!! We gaan als een speer!

 • Naomi Hering

  Afgelopen zaterdag weer les gehad. Wat liep Coco toch lekker en wat is ze toch veel verbeterd in korte tijd. Deze week weer flink trainen en zondag mogen we weer op wedstrijd in de Mortel. Hopelijk krijg ik haar net zo aan het lopen als in de les. We gaan in ieder geval weer lekker knallen!! Hopelijk zit het weer wat mee....

 • Naomi Hering

  Gister Coco weer lekker getraind. Wat leert ze toch snel. Een jaar geleden, toen we begonnen, nooit gedacht dat ze het zo goed zou gaan doen. Vandaag weer naar stal en lekker trainen op het verzamelen, wat in de galop soms nog wat lastig blijft. #toppertje