Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Laura vd Poel

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1994-06-29
 • Over mijn

  Gedreven amazone die het beste uit het paard probeert te halen.

  Sinds zomer 2013 studeer ik Toegepaste psychologie. Ik ben begonnen aan deze opleiding in Amsterdam maar heb er inmiddels een thuisstudie van gemaakt. Dit omdat het beter te combineren is met de paarden

  Op het gebied van paarden heb ik het geluk dat ik 3 leuke dieren tot mijn beschikking heb.

  Allereerst is er mijn eigen paard Abe van't Boereveen. Met hem heb ik kunnen pieken maar ook heb ik diepe,diepe,diepe dalen met hem mee gemaakt (nierbekken en long ontsteking etc. bij paard, zware kneuzingen bij zelf)
  sinds 2014 ben ik weer serieus met hem aan het wedstrijd rijden. In de zomer van 2014 hebben wij met bloed zweet en tranen onzelf naar reserve kampioen op het NK haflinger weten te rijden.

  Het tweede paard is een oudere KWPN ruin. Ik rij hem voor zijn eigenaar een aantal keren per week puur om hem fit te houden.

  En het derde paard is een hele leuke Arabo-fries. Deze 8 jarige merrie is een pittige dame. Sinds begin 2014 is zij na een lange periode weer terug onder het zadel. We zijn bezig om meer rust en ontspanning in dit hete dier te krijgen met in het achterhoofd dat ik haar in de dressuur uit ga brengen.
 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Onderwijs

Lid sinds
woensdag 04 december 2013 19:24
Laatst online
8 jaren

Groepen

Nog geen lid van groepen.