Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Danielle van der Heijden

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1993-04-29
 • Over mijn

  Ik ben Danielle, gek op de paardensport. Ik ben sinds augustus 2013 in het bezit van mijn inmiddels 7-jarige ruin, Cilanto. Hij moet nog een hoop leren, maar doet goed zijn best.
  Ik rijd vanaf mijn 6e jaar paard, altijd eigen pony's/paarden gehad en actief geweest in de wedstrijdsport. Het doel is om met Cilanto ook weer actief te starten en mooie resultaten te behalen.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Lid sinds
maandag 16 december 2013 16:37
Laatst online
8 jaren
 • Danielle van der Heijden

  Gisteren heeft Cilanto zijn eerste officiele B-proeven gelopen. De eerste proef kwam al een heel eind in de buurt van hoe we het graag willen zien, hij was goed te rijden, had alleen iets spanning (kennelijk zijn deuren erg spannend). Tweede proef was meneer helaas al erg moe van alle indrukken en was dan ook niet meer fijn te rijden, de galop was hier helaas een drama. Uiteindelijk gingen we wel naar huis met 183 punten en een oranje lint voor de eerste proef en 172 punten en een vijfde plaats voor de tweede proef. al met al super trots op hem!

 • Danielle van der Heijden

  Afgelopen weekend hebben we Cilanto zijn allereerste wedstrijdervaring op laten doen. Wat was dat spannend zeg! Over het algemeen was hij super braaf, totdat hij het wedstrijd terrein zelf moest betreden. Door de bizarre hoeveelheid regen waren alle toeschouwers voorzien van paraplu.. en dat was nou net iets dat meneer nog nooit had gezien! Met wat hulp van moeders en een paard om te volgen langs het grote gevaar, zijn we drie kwartier later dan gepland toch gestart. Dat is het mooie aan onderlinge wedstrijden, dan kan dat gewoon. De proeven zelf heeft hij rustig uitgelopen, de witte hekjes waren geen probleem! Nog genoeg om aan te werken maar een waardering van 182 en 188 punten hebben we binnen, al met al, een resultaat om trots op te zijn en een paard om nog veel trotser op te zijn!

 • TopTalent Dressage Danielle van der Heijden
  8 jaren

  Gefeliciteerd Danielle, groetjes Danny & Lisette

  Danielle van der Heijden Wat erg, ik zie het berichtje nu pas hihi. Toch nog hartstikke bedankt!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Danielle van der Heijden

  Wat een overwinning! Mijn grote kanjer de laatste dagen eindelijk volledig ontspannen en nageeflijk in galop kunnen rijden, die galop komt er wel! Zo trots! #mijngroentje