Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

laura kompier

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2001-02-21
 • Over mijn

  ik ben Laura Kompier ik heb nu nog 2 pony's. toen ik 6 jaar was kreeg ik Lieftinck's Lotte (Lotje) een B-ponytje. toen we lotje kochten was ze 14 jaar en was b-Dressuur met 2 winstpunten. in anderhalf jaar heb ik haar naar de M2 gereden. helaas werd ze 3 jaar geleden hoefbevangen en ze werd zo hoefbevangen dat we haar in moesten slapen....

  toen ik 8 jaar was kreeg ik Above Suspicion (Shadow) een C-ponytje. toen ik hem kreeg was hij vier jaar en net zadelmak maar hij kon nog geen rechte lijn lopen maar ik vond hem helemaal geweldig! in de klasse L2 bleef ik een beetje vast zitten en ben toen ook van instructeur verandert. ik ging lessen bij Bas Peijpers, sinds ik bij Bas ben gaan lessen ben ik met grote sprongen vooruit gegaan! ik startte op het Regiokampioenschap ( 2013) in Nieuw-Vennep. daar kwam ik aan de start in de klasse M1 en werd Regiokampioen en mocht naar het NK in Utrecht en werd daar 8e! in Augustus (2013) kwam ik op het zomer Regiokampioenschap aan de start in de klasse Z1!!!! daar had ik helaas geen 60% dus mocht ik niet naar het NK.... ik ben op het Subli-cup op 5 okober 2013 startte ik voor de eerste keer Z2 toen haalde ik geen winst.. de dag erna startte ik weer Z2 en toen kreeg ik drie winstpunten! ik ben nu Z2 met 12 winstpunten!

  drie jaar geleden kreeg ik:
  Schermeer's hof King Louie (King) een D-pony hij was toen 2. Hij is vandaag (30 april 2014) 6 jaar geworden en met hem ben ik nu Z2 met 3 winstpunten. hij is beleerd bij Baydressage bij Bas en Yasmin Peijpers. hij is echt super netjes beleerd en met heel veel rust en ontspanning! met hem begon ik ook gewoon in de klasse B in 2012. en nu rij ik Z2 en ik hoop dat ik later met hem in het kader kom!
  ik les nu bij Reinoud Koppert en bij Dressuurstal van Baalen!
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
donderdag 26 december 2013 16:45
Laatst online
7 jaren