Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Luz-Elena Eikelenboom

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zondag 05 januari 2014 19:03
Laatst online
6 jaren
 • Luz-Elena Eikelenboom heeft een nieuwe foto geupload
 • Paul Spierenburg Luz-Elena Eikelenboom
  7 jaren

  Gefeliciteerd

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Genieten zo'n wedstrijd op school in dit heerlijke weer!
  Lucky Chinouk Z 192 en een 1e prijs met 208 punten!! Super paard nu op naar het L2!

  Altaire helemaal klaar om de ring in te gaan, moest nog 1 iemand voor mij. Loopt de jury midden in de rubriek weg. Moest die opeens naar zijn schaap die aan het lammeren was, sta je dan.... Half uur later toch nog kunnen starten. Eerst de 2e proef om vervolgens te wachten tot jury terug was van zijn schaap om de 1e proef te kunnen rijden. Ondanks dat die wat leeg was, heeft die goed zijn best gedaan 2e prijs met 191 en 185 punten!! Ondanks een stel fouten, dus nog genoeg ruimte voor verbetering

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Vandaag zou ik met Lucky Chinook Z wat anders doen dan dressuur, namelijk op springwedstrijd. Had ik me eindelijk erover heen gezet dat 1 meter best mee moest vallen om te springen. Kwam ik vanochtend op stal om haar op te laden had ze weer eens in der stal staan trappen naar der buurman en daarbij een wondje op der achterbeen opgelopen, hele been dik en warm... Gelukkig loopt ze niet kreupel maar eigenaren en ik vonden het niet verstandig om der vandaag te laten springen. Heel erg jammer en hopelijk wordt der been snel dunner.

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Vandaag weer heerlijk op les geweest met Altaire, een begin gemaakt met de oefeningen aan te leren voor het M2, hij pakte het super op! Lekker doorrekenen komende week en vrijdag weer op les Vakantie weken heb ik gebombardeerd tot bootcamp weken voor ons. Aangezien ze op Deurne willen dat we heel anders rijden en het nu juist zo goed gaat..

 • Luz-Elena Eikelenboom heeft een nieuwe foto geupload
 • Luz-Elena Eikelenboom

  Gister vroeg op pad gegaan naar wedstrijd met Lucky Chinouk Z die ik in de L1 ging starten, Altaire kon helaas niet mee omdat daar afgelopen vrijdag restanten van zijn wolfstandjes bij waren getrokken die de vorige keer er niet goed waren uitgehaald... Wat deed Sjoeky het goed, ze liet goed zien dat ook springpaarden in de dressuurring kunnen schitteren veel complimenten van mensen langs de kant en haar eerste oranje lintje is binnen 1e met 195 punten en 2e met 192!! Super leuk! Volgende week gaat ze weer mee op pad maar dan gaan we doen wat zij leuk vind en ik minder, op springconcours brrr 1 meter blijft hoog hihi

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Fijne proef gereden op mijn eerste Utrechtse kampioenschappen. Krijg Altaire steeds ontspannender door de proef heen. Helaas vielen de punten wat tegen 59.17% jury wilde meer impuls zien. Opweg naar het outdoor seizoen goed doortrainen!

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Ik wil iedereen fijne feestdagen en een knallend 2015 vol met sportieve hoogtepunten toewensen! Vanuit het heerlijke warme Ecuador lekker sinds jaren met mijn hele familie kerst vieren. En de paardjes worden lekker doorgereden door een klasgenoot

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Top wedstrijd weekend gehad! Zaterdag avond eerste selectie gereden, voor het eerst echt een fijn gevoel in de proef 184 punten em 13e plaats. Zondag ook 2 fijne proeven gereden 2e prijs met 189 en 3e prijs met 184 punten!
  Lucky Chinouk Z alleen zondag gestart eerste proef vond ze dat barage dressuur veel leuker is dan gewoon dressuur, helaas was de jury er niet zo gecharmeerd van de turbo proef 165 punten. 2e proef een paar versnellingen lager gereden ging wel beter 187 punten

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Vanochtend vroeg op en de kou in om met Altaire op pad te gaan. Fijne proef gereden en een mooie 3e prijs met 187 punten gewonnen! Met een 8 voor de uitgestrekte stap. Losrijden ging alweer een stuk beter in de proef werd die wel weer sterk. Voor nu de goede stukken verder uitbouwen en deze week hard trainen voor de eerste selectie van volgende week!

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Vandaag Altaire gestart eerste proef ging wel lekker met 185 punten tweede proef was ik hem helemaal kwijt en was het chaotisch 160 punten, dus snel vergeten! Wel ontzettend leuk jurycommentaar en goede tips.
  Lucky Chinouk Z ook gestart aangezien ik met haar meer op het springen ga focussen hadden we van de week niet zo veel gedressuurd maar ze liep voor haar doen heel lekker 180 en 170 punten, had toch wat meer verwacht. Maargoed parcourtje springen is toch echt meer haar ding .

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Gister weer met Altaire op wedstrijd geweest en hij liep heel fijn en niet zonder resultaat. Thuisgekomen met 2 oranje linten en een kortingscoupon voor een heerlijke massage voor Altaire van equifit. 206 en 200 punten!!

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Afgelopen zondag wedstrijd gehad op stal Groenendaal. In het L1 gestart met mijn nieuwe troef Lucky Chinouk Z welke in eigendom is van Lucky Stable. Dit was haar wedstrijddebuut en wat deed ze het braaf met 188 en 186 punten dik tevreden!
  Altaire in het M1 gestart goed gevoel over de proef, merkte duidelijk dat het door de overgang naar een nieuwe instructeur nog niet helemaal als vanzelfsprekend gaat in de proef mooie 2e plaats met 182 punten en de 2e proef 179. Jury had helaas wat zuinig gepunt naar mijn mening.

 • Luz-Elena Eikelenboom

  Afgelopen zondag meegedaan aan een erg leuke en leerzame clinic met Altaire gegeven door Patrick van der Meer. Goede tips gehad waar ik zeker veel mee kan. Dank aan LR de ronde venen voor de super organisatie en dat ik mee mocht rijden!

 • Nynke is vrienden met Luz-Elena Eikelenboom