Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Pien Hogervorst

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1996-06-27
 • Over mijn

  Als klein meisje vond ik paarden en pony's al geweldig. op mijn 5de reed ik al op de shetlander van een vriendinnetje van mij. Nadat ik 7 jaar was geworden mocht in ein-de-lijk op een manege paardrijden! Na veel jaren op pony's en paarden rijden, kochten mijn ouders een haflinger. een 3-jarige Abel nakomeling met de naam Kimberly van de Lageweg (Kimber). Deze grote E-pony heb ik samen met mijn zus opgeleid tot M1 dressuur en een B springen. Op haar 8ste jaar hebben wij haar verkocht aan een meisje die er nu net zoveel plezier aan beleefd dat wij van haar hebben gehad.

  Hierna kreeg ik de toen nog 8 jarige ruin Wobelisk (Obelisk x Kelvin). Een super paard. Ik had meteen een klik met hem. Hij had al Z1 gereden dus een super goed leerpaard voor mij.
  3 weken na de koop van Wobelisk ging ik al op concours en haalden we meteen 211 en 216 punten wat goed was voor 2x de eerste prijs en 6 winstpunten in het L1.
  Nog steeds leren 'Woow' en ik elkaar nog dingen.

  Samen hebben wij deze succes mogen behalen:
  Kringkampioen klasse L1 (indoor 2011-2012), Klasse L2 (oudoor 2012), Klasse M1 (indoor 2012 - 2013).
  Reserve Kringkampioen klasse M2 (outdoor 2013)
  Gelderse kampioenschappen L1 (reserve kampioen), L2 (uiteindelijk 6e), M1 (5e), M2 (uiteindelijk 11e).
  Deelname NK klasse L2

  Naast paardrijden zit ik momenteel in de 2e jaar van mijn 3 jaar durende Front Office manager niveau 4 opleiding. Na deze opleiding ga ik waarschijnlijk een HBO-studie doen.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
woensdag 22 januari 2014 12:01
Laatst online
5 maanden
 • - is vrienden met Pien Hogervorst
 • Pien Hogervorst heeft een nieuwe foto geupload
 • Pien Hogervorst

  Het is weer een tijd geleden, dus tijd voor een snelle update!
  Ik ben momenteel officieel Z2 met mijn Wobelisk.
  Een paar super fijne wedstrijden gereden en de eerste winstpunten binnen.
  Momenteel heel druk met school, de eindexamens van mijn MBO-opleiding zijn druk aan de gang.
  Nog eventjes knallen, en dan heerlijk vakantie (als het goed is). =)

  Binnenkort komen er weer wat nieuwe foto's online!

 • Pien Hogervorst

  Het jaar 2015 is begonnen.
  Sinds maandag weer druk om school. Ik ga dit jaar het examen jaar in en ga er voor de volle 100% voor. Na een half jaartje bikkelen hopelijk een mooie diploma ophalen.
  Op paardengebied hoop ik op een mooi jaar.
  Hopelijk veel mooie resultaten in het Z2 en misschien nog wel starten op een (inter)nationale grote wedstrijd.

 • Pien Hogervorst

  Het is alweer een tijd geleden dat ik iets op TTD heb gezet.
  Afgelopen tijd druk geweest op mijn stage in 'Hotel de Wageningsche Berg'.
  En niet voor niks, want sinds 1 november ben ik officieel in dienst!
  Ook ben ik ik onderhand 18 geworden en meteen me rijbewijs gehaald dus kan ik nu zelf heen en weer naar Gendt racen om me paardje te doen.
  Afgelopen week ook weer succesvol gestart met me mannetje! eerste keer Z2 na een lange wedstrijd pauze, en meteen een winstpuntje!!!

  Nu verder trainen en kijken of er nog meer inzit.

 • TopTalent Dressage Pien Hogervorst
  8 jaren

  Gefeliciteerd met je verjaardag, groetjes Danny & Lisette

 • Pien Hogervorst

  Maar weer eens wat op TTD zetten.

  Ongeveer 2 weken geleden van een TOP vakantie terug gekomen naar Curaçao. Wob heeft ook die week vakantie gehad.
  Nu super fijn aan het trainen en binnenkort maar weer eens een keertje op concours gaan.
  Tussen de bedrijven door ook nog full-time stage bij een super leuk hotel; 'Hotel de Wageningsche Berg'. leer super veel. maar kost ook veel tijd. maar valt te combineren gelukkig.

  En waarschijnlijk is er nog meer leuk nieuws... maar dat houd ik nog eventjes spannend =)

  TopTalent Dressage Spannend!
  8 jaren Bewerk Verwijder
 • Pien Hogervorst

  Waarom zou ik bij Team 'TopTalent Dressage' moeten? Een vraag die ik me nu al enkele uren aan het stellen ben.
  Eigenlijk wist ik het antwoord wel gelijk, alleen moest ik nog een goede omschrijving bedenken. Hier is mijn beschrijving:

  Een reden om mijn bij Team TopTalent Dressage toe tevoegen is omdat ik naast mijn opleiding zo goed mogelijk probeer uit te komen in de dressuursport.
  Naast goede resultaten op school probeer ik ook te streven naar perfectie in de ring.

  Een wedstrijd of training hoeft niet goed te gaan, zolang je er maar wel van leert. Één belangrijk les die ik van me trainster heb geleerd en ook tijdens de trainingen toe pas.
  Momenteel kom ik uit in de klasse Z1. Ik weet dat er nog veel meer in zit. Wobelisk springt al super goede wissels en de pirouettes komen er ook al aan. Ik draf gaat hij al steeds meer zitten waar af en toe al een stukje passage om de hoek komt kijken.

  Mijn ouders komen niet uit de paardensport, des-al-niet-te-min zijn het wel me grootste fans en sponsors op dit moment. En zonder hun had ik dit allemaal niet kunnen bereiken.

  Ik hoop dat ik word gekozen als nieuw teamlid omdat ik kinderen en jong volwassenen wil inspireren om altijd door te gaan ook al is het niet altijd even makkelijk. Een moeilijke of minder fijne training betekend niet meteen dat het niet goed komt. Morgen weer en dag en geniet van de mooie momenten met je paard of pony, want die momenten beleef je maar 1 keer. Blijf doorgaan en op 1 dag kom je er wel!!

 • Pien Hogervorst

  Weer even een update!
  Sinds donderdag ben ik klaar met het theoretische deel van het 2de jaar van me opleiding. Vanaf 1 mei ga ik stage lopen bij het 4sterren+ hotel de Wageningsche Berg.

  Afgelopen weekend nog wedstrijd gehad ik Kootwijk, op het voorterrein liep hij super fijn. In de proeven niet door kunnen zetten. Nog wel winstpunt in de eerste proef maar zelf niet tevreden. Nu flink doortrainen voor over 2 weken.

  Vandaag mee gelopen met de tandarts op stal. Ook Wobelisk even nagekeken. Niks aan het handje dus helemaal top. Top gedaan door de Lingehoeve!

 • Pien Hogervorst

  Super blij met me toppertje Wobelisk. Gisteren z1 gereden in Overasselt eerste proef 223 punten en derde plaats! Super fijn gelopen alleen de keertwendingen waren niks. 2e proef was de batterij leeg en net een puntje te weinig voor winst.

 • Pien Hogervorst

  Allebei de paardjes (Wobelisk, Obelisk x Kelvin & Diva, Spielberg x Sir Sinclair) heerlijk kunnen trainen in de zon buiten! Wat is het toch genieten met dit weer! Mag nog wel een paar weken zo blijven =)

 • Pien Hogervorst

  Op me eerste vakantiedag even wat leuke wedstrijden opgegeven in mijn omgeving waaronder de selecties van KringRivierenLand oost, CC Vorden, CC Kootwijk en het Oranjeconcours in Rhenen

 • Pien Hogervorst

  Vandaag weer lekker kunnen trainen tussen al de school drukte door. Altijd fijn om even te 'ontstressen' bij me lieve paardje. Morgen weer drukke dag voor de boeg met 's ochtends autorijles, lange dag school en 's avonds waarschijnlijk weer pittige training!

 • Pien Hogervorst is vrienden met Lisette Born
 • Pien Hogervorst

  Vandaag zadels weer gecontroleerd door 'GW horse fashion'. Alles ligt weer helemaal top! Daarna nog eventjes kort gereden. Gisteren namelijk al super fijne training gehad met Ilona Bax.