Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Danielle van Engelenhoven

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1994-08-30
 • Over mijn

  Ik ben Danielle van Engelenhoven en ben 19 jaar oud. Ik rijd momenteel een 6 jarige zwartbruine merrie (V. Warkant van 't Gestelhof Vv. Ferro) van 1.73m hoog. Ik heb haar nu ruim 2 jaar in bezit waar we nu 1 jaar volledig hebben kunnen trainen. Hadice is een erg sensibele merrie met een erg werkwillig karakter. Onze band is nu zo sterk dat ze echt alles voor me over heeft.

  Momenteel gaat ze met enorme sprongen vooruit en ben dan ook echt benieuwd waar we over een jaar met haar staan.

  De fokker van Hadice, de fokker van de moeder van Hadice en degene die haar beleerd hebben wilden graag op de hoogte gehouden worden met de vorderingen van deze merrie omdat ze er erg veel van verwachten. Daarom hebben we een site over haar gemaakt waar ook jullie haar kunnen volgen, een berichtje in het gastenboek is altijd leuk!
  www.hadiclidovivhwilgenhof.webklik.nl
 • Klasse

Onderwijs

Lid sinds
dinsdag 04 maart 2014 23:59
Laatst online
8 jaren
 • Danielle van Engelenhoven

  Genoten! Hadice liep echt gaaf weer op training en dat zonder bit! Ze loopt eigenlijk haast fijner zonder bit dan met bit.. Jammer dat maar tot L2 zonder bit mag. Ze liet zich weer van de betere kant zien vandaag, gaan wat oefen wedstrijden starten om de spanning eruit te krijgen bij ons beide. Hoop dat dat helpt voor de selecties!

 • Danielle van Engelenhoven

  Zo te lang niks laten weten...
  Hadice gaat goed op het moment, althans in de training. Ze loopt echt geweldig dan en gaat met enorme sprongen vooruit. Alleen op wedstrijd is het drama.. Denk dat het onbewust door mezelf komt. Vanavond eens op les erover hebben met Edwin.. Want baal er goed van..

 • Paul Spierenburg Danielle van Engelenhoven
  8 jaren

  gefeliciteerd

 • Danielle van Engelenhoven

  Genoten vandaag van Hadice. Vanmorgen eerst alleen naar de dierenarts geweest, mevrouw is al 2 maand hengstig en deed dr echt zeer.. stukken beton heeft ze uit de muur geslagen.. nu hebben we er wat voor en hopen dat het helpt! Wat vreemd is is dat onder het zadel (gelukkig) er niks van merk! Vandaag met de hackamore getraind want vond dr sneetje in dr mond weer beetje kwetsbaar eruit zien. Maar oh wat liep ze goed! Nu vandaag heeft ze voor het eerst de hele tijd niet gehangen of getrokken aan de hackamore! Beide kanten contra en zelfs wissels gereden hihi. De oefeningen zijn bij haar het niet, de ontspanning is het. Nou vandaag was ie er, Ze deed het echt goed! Morgen springles voor de afwisseling en woensdag weer dressuurles!

 • Danielle van Engelenhoven

  Geluk gehad vandaag! Tussen de buien door kunnen rijden! 1e proef knettergek paard haha 180. 2e proef eens aangepakt en 186 punten! L2 + 6 nu!

 • Danielle van Engelenhoven

  Jeej mn post hier heeft geluk gebracht, kon net tussen de buien zelfs in het zonnetje kunnen trainen! ze liep heel erg fijn ondanks de wind! Hoop dat het geluk morgen ook aan mijn kant staat!

 • Danielle van Engelenhoven

  Hop hop hop, warme kleren aan, regenjas mee en naar dressuurles! Vandaag helaas geen plaats in de binnenbaan omdat iemand daar al les krijgt met een jong paardje. Goed voor ons, hopen dat we niet weg waaien kunnen we alvast wennen voor morgen als ik het weerbericht zo zie! #duimen draaien dat droog blijft.

 • Danielle van Engelenhoven

  Net genoten! Hadice was lekker los vandaag, had dat niet verwacht na zo'n intensieve les van gisteren, kan je zien dat ze steeds beter in haar lijf zit!! Morgen weer dressuurles en hopelijk zaterdag knallen!

 • Danielle van Engelenhoven

  Gisteren genoten van de les! Ging echt super. Vrijdag weer een les en dan zaterdag hoop ik knallen op wedstrijd!

 • Danielle van Engelenhoven

  Gisteren met paardje gesprongen, vond ze helemaal geweldig! Heb een echte pittige allrounder onder mn kont. Vanavond eindelijk weer dressuurles bij Edwin, echt super veel zin in. Eens kijken of ze dat nog kan na een weekje vrij, of ze zaterdag wel op wedstrijd kan. Gaat vast goedkomen!

 • Danielle van Engelenhoven

  Gisteren terug gekomen van een heerlijk weekje cyprus! Uiteraard in de avond gelijk Hadice weer getraind aan de longe en vandaag weer lekker rijden. Het weekje vrij heeft haar goed gedaan zoals ik gisteren zag.

 • Danielle van Engelenhoven

  Vandaag weer even Hadice aan de longeerlijn trainen, misschien als ze goed doet ook cavaletti werk erbij pakken. Draakje moet afwisseling hebben anders denkt ze er te veel over na! Morgen weer dressuurles bij Edwin! Heb er onwijs veel zin in!

 • Danielle van Engelenhoven

  Hier ga ik toch ook even voor zitten, waarom ik in team ttd zou passen.
  Vanuit huis heb ik niet de middelen om telkens kwaliteitsvolle paarden aan te schaffen. Mijn eerste pony, een sterrekijker, die ik samen met mijn vader goed heb gekregen maar groeide er helaas snel af.. gelukkig kon de nieuwe eigenaar hiervan genieten en heeft internationaal met deze topper kunnen rijden.. jammer dat ik dit niet heb mogen meemaken. Mijn epony, eigenlijk een springpony toch tot en met het m2 kunnen rijden maar helaas niet hoger qua dressuur kunnen komen. Dan nu de topper die ik nu heb.. een lang verhaal wat ik kort ga proberen te houden. Toen ik haar kocht net onder het zadel, ze liep super. 1 op andere dag werd het ineens een angstige en daardoor gevaarlijke merrie. Kon er niks meer mee. Vele mensen hebben gezegd dat we haar moesten verkopen of zelfs naar de slacht moesten brengen. Maar hebben we niet gedaan, simpelweg omdat wij nog wel wat in haar zagen en niet over het geld beschikken om zo weer even een ander te kunnen kopen. Nu ook, zelf studeer ik maar al mn geld wat ik heb gaat naar haar. Tuurlijk soms zou ik wel willen weten waar ik met haar zou staan als dat gezeur er niet was geweest, want kwaliteit heeft ze en dat is meer dan duidelijk. Hoop dat het geluk eens aan mijn kant zou staan en aan de buitenwereld kan laten zien zolang jij in jezelf en je paard gelooft, niet altijd maar afgaat op het commentaar om je heen, het net zover kan schoppen als je zelf wilt. Heb zelf vertrouwen erin en geduld, uiteindelijk wordt het beloond! Ik hoop dat ik een plekje met mn topper in het team zou krijgen, ook heeft zij dat verdiend. Ze vertrouwd me volledig en we groeien elke week weer, het is nu alleen maar genieten!

 • Danielle van Engelenhoven

  Ga vandaag eens wat anders doen met Hadice. Cavaletti training en in uitjes springen, puur om de achterhand sterker te maken. Ga ik maar eens bij mn wekelijks training doen!

 • Danielle van Engelenhoven

  Hop hop vanavond weer genieten tijdens dressuurles bij Edwin Bos!

 • Danielle van Engelenhoven

  Zo vandaag weer tentamen gehad, maandag de laatste. Nu hopen op goede cijfers! Gisteren dressuurles bij Edwin gehad en heb echt weer genoten! Steeds meer gaat het vanzelf zonder dat ik haar elke stap moet begeleiden. Morgen een dressuur wedstrijd in putten en dan anderhalve maand geen wedstrijd maar hard trainen voor de selecties. Ga dan zelfs 2x in de week lessen, super gaaf!

 • Danielle van Engelenhoven

  Helaas wat weinig deze week op ttd, tentamenweek lekker druk... nu 2 van de 6 gehad. Hoop echt dat ze gehaald heb. Vandaag privaatrecht die moet wel goed gaan komen. Vanmiddag Hadice weer aan de dubbele longe oppakken en morgen tussen al het leren door weet les bij Edwin, heb er zin in!

 • Danielle van Engelenhoven

  Oeps het is al laat! Zat de dressuurles terug te kijken op film. Ze liep super, gaan steeds stapje hoger werken! Nu meer swung en spektakel op de goede manier erin rijden. Na dressuur in Putten doe ik rustig aan tot de selecties om dan hopelijk te knallen! Hop hop, morgen welverdiende buitenritje, heeerlijk nu al zin in! Slaaplekker iedereen!

 • Danielle van Engelenhoven

  De hele week Hadice aan het werk gezet aan de dubbele longe, zelf even een weekje rustig aan gedaan met mn rug en elke dag keihard geleerd voor tentamens volgende week. Vanmiddag eindelijk weer dressuurles, lijkt alweer zo lang geleden haha. Super zin in, ben benieuwd hoe ze loopt!