Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Tessa Huisma

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2001-07-07
 • Over mijn

  Ik ben Tessa en ben 13 jaar! En ik ga naar de 2de klas vwo van de Lage Waard. Ik heb 2 pony's Troy en Beukenoord's Niveau! Troy is een B pony van 12 jaar oud. Samen zijn wij tot de L2 gekomen met winst. Nu rijd ik niet zo vaak meer op hem maar hebben wij een leuke leaser. Niveau is een 8 jarige welsh D pony en ik heb hem sinds augustus 2013! We zijn in januari begonnen met starten en hebben tot nu toe alle wedstrijden 2 of meer winst gereden! Samen rijden we nu L2 en hebben we 21 winst! Ook vinden we het natuurlijk super leuk om te springen!
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Onderwijs

Lid sinds
dinsdag 22 april 2014 08:23
Laatst online
5 jaren
 • Tessa Huisma Geldrop Hippique
  6 jaren

  Ik zou het super leuk vinden als mijn proef gefilmd word!

 • Tessa Huisma

  Zondag wedstrijd gereden.wat was het al warm maar Niveau liep fijn en was vooral de eerste proef goed actief.Alleen het halthouden en achterwaarts ging de mist in want er lage hele enge planken naast de bak dus daar een 2 voor maar toch mooi 67,5%.
  Gister en vandaag om half 6 uit bed en naar stal om om 7 uur op Niveau te zitten.Gister was hij boos want hij wilde naar de wei en niet luisteren naar mij.Maar vandaag ging het goed en heerlijk gereden daarna niveau in bad gedaan en nu staat hij lekker in de wei.

 • Tessa Huisma

  Gister heb ik mijn boeken ingeleverd op school en heeft Niveau hard gewerkt aan de longeerlijn.
  Vanmiddag heel fijn gereden.Hij was goed op verbinding en aan mijn been.
  Zo meteen naar de verjaardag van een vriendin,bowlen en daarna in Rotterdam uit eten.
  Morgen weer trainen en donderdag is hij vrij en dan ben ik jarig en ga ik met vriendinnen naar Rotterdam om te lunchen.Goed begin van de vakantie!

 • Tessa Huisma

  Vandaag met Niveau naar Strijen geweest om de kür te rijden nou dat werd meer de kür vliegen.
  Niveau vond het hele terrein spannend en we waren als eerste om los te rijden.Gelukkig was Nina net klaar met springen en is met haar pony bij mij komen stappen zodat Niveau kon ontspannen.
  Toen de ring in voor de kür maar Niveau dacht bij het groeten kan ik hier omdraaien en naar huis haha.
  Al die grote wapperende vlaggen,tent en parasollen was hem iets te veel.Dus niet gereden zoals zou moeten met fouten maar ook goede dingen en hij was lekker voorwaarts hahaha.Daarna nog samen met Niveau naar de andere combinaties gekeken en was hij weer lekker ontspannen.
  We hadden 64,75% en de jury vond dat ik het goed oploste dus ik ben er erg blij mee!
  Voor morgen hebben we afgemeld want,dan is het op gras en als hij dan weer zo doet ben ik bang dat hij zich blesseerd.Nu ga ik morgen op stal met een vriendin samen springen,ook leuk!!

 • Tessa Huisma

  Woensdag heeft Niveau lekker een vrije dag gehad.s'ochtends nog op de wei gestaan en helaas staan vanaf gister de paarden niet meer op de wei want het is echt te nat.Gister ochtend dus in de paddock ipv de wei dus een boze niveau en Troy.
  S'middags weer 2 uur in de paddock en s'avonds had ik les van Ingrid en het ging echt super fijn!
  Gewerkt aan gelijke druk en de buiging naar rechts en scherp maken aan mijn been.Daarna lekker lang buiten uitgestapt want het was droog.
  Vanmiddag even kort rijden maar ook de kür oefenen want die heb ik sinds mei niet meer gereden.
  Zaterdag start ik om 10 uur als eerste in de kür in Strijen!

  Tessa Huisma Dank jullie wel!
  6 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa Huisma Outdoor Zuid-Holland
  6 jaren

  Ik start zaterdag in de kür

 • Tessa Huisma

  Gister fijn gereden met niveau!
  En wat oefeningen gereden.En het blijven scherp maken aan mijn been wat gelukkig steeds beter gaat.
  Vanavond even kort en rustig rijden en dan heeft hij morgen een vrije dag.Donderdag les en dan vrijdag de kür weer eens oefenen want van het weekend gaan we zaterdag mee doen met de kür in Strijen en zondag daar starten.

 • Tessa Huisma

  Woensdag is Niveau weer lekker losgemaakt door de chiropractor.De afgelopen dagen rustig gereden maar wel super fijn!!

 • Tessa Huisma

  Gister al heel fijn gereden en vandaag ging de les ook heel erg fijn.Niveau blijft zich wel proberen op te drukken maar ik krijg hem steeds ronder ingesteld!
  Morgen mag hij aan de longeerlijn en dinsdag weer trainen!

 • Tessa Huisma

  Gister een hele leuke springles gereden met Niveau!
  Vandaag heeft hij lekker een vrije dag.En morgen mag hij weer sporten aan de longeerlijn.

 • Tessa Huisma

  Dit weekend mee gereden met de papendrechtse ruiterdagen.Gister heel fijn gereden en 2x een eerste plaats.Vandaag ging de eerste proef niet fijn.Niveau was niet actief genoeg en niet aan mijn been.Gelukkig ging de tweede proef beter.Weer 2x een eerste plaats met bijna 65% en de overall prijs gewonnen en een mooie deken erbij!

  Maudi Baas gefeliciteerd
  6 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa Huisma

  Maandag is niveau aan de longeerlijn geweest en dinsdag lekker vrij.Gister gereden.De eerste 10 min was hij wat sterk maar daarna ging hij heel fijn lopen!
  Vandaag bijgezet longeren en dan vrijdag weer rijden en zaterdag en zondag op wedstrijd#zinin

 • Tessa Huisma

  Vandaag eens heel iets anders gedaan.We zijn op springwedstrijd geweest.Gelukkig was het vroeg en nog niet zo heet.Niveau was braaf en deed goed zijn best.Eerste parcours foutloos met direct barage dat ging goed alleen verloor ik mijn beugel en moest ik een volte draaien om hem weer aan te krijgen en dat wordt gezien als een weigering.En het tweede parcours ook foutloos.We zijn 2e en 3e geworden en mochten de prijsuitreiking rijden.joehoe lekker hard haha.

 • Tessa Huisma

  Vandaag heel fijn gereden met Niveau!
  Hij kwam goed op verbinding en het verzamelen ging erg fijn.
  Morgen komt Ingrid om les te geven#zinin

 • Tessa Huisma

  Maandag is Niveau gelongeerd en daarna kwam de tandarts.Het was nog maar 10 maanden geleden maar toch had hij al weer wat haakjes.Na 3 uur was hij nog steeds niet goed wakker en bleef maar zweten dus even contact gehad met de dierenarts.Gelukkig werd hij daarna snel wakkerder en alert en na in de paddock te hebben gespeeld mocht hij weer eten.
  Gister hadden we springles en konden we mooi oefenen want,zondag gaan we mee doen met een springwedstrijd.Vanmiddag trainen en morgen gaat hij weer aan de longeerlijn.

  Anouk van der Pol Tot zondag, ik heb er al zin in!!
  6 jaren Bewerk Verwijder
 • Tessa Huisma

  Een heerlijk pony weekend gehad!
  Gister met Niveau wezen lessen bij Marrigje van Baalen en dat ging erg fijn.Hij drukte zich al een stuk minder op en was beter aan mijn been.Niveau was best moe en thuis hem lekker gedoucht.
  Vandaag Niveau en Troy op tijd uit de wei gehaald om Niveau te wassen en knotten want vandaag hebben we een clinic gereden bij Maxime Vd Vlist.
  Het was erg leuk en leerzaam.Gewerkt aan het schakelen en terug rijden en het appuyeren.
  Ik kon wel merken dat hij wat moe was van gisteren.
  Weer thuis heeft hij samen met Troy nog even mogen relaxen op de wei