Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1998-01-03
 • Over mijn

  Hallo ik ben Minoek, 16 jaar jong en blij dat ik mij nu ook eindelijk op TTD kan melden.
  Toen ik 5 jaar was kreeg ik mijn eerste pony, beetje jong, maar ik was dagelijks op stal omdat mijn grote zus Tessa de Vries al een pony op stal had. Mijn eerste pony was Binkie een zeer knappe en eigenwijze B-welsh. Ook bekend als Jaap Aap. Die heeft mij leren zitten, wat kon die bokken en tekeer gaan. IK werd op wedstrijden of eerste of gediskwalifiseerd. Toch ben ik met hem in de M2 beland. Daarna nam ik de E-pony Sintels Komiek van mijn zus over. Daar moest ik eerst nog even ingroeien maar daarna zijn we tot in het ZZ-L gekomen. Helaas werd ik wel erg lang en hebben we voor Komiek een superbaasje in de USA gevonden.
  Helaas kwamen toen twee pechjaren. Ben erg hard van mijn nieuwe paardje afgevallen met mijn rug op de bakrand en paardrijden was voor een lange tijd over. Daarna mijn paardje geblesseerd dus weer geen rijden. Omdat ik geen gelukkige combinatie was met dit paard zijn we voor hem iemand anders gaan zoeken.
  En toen......een vriend kwam melden dat hij HET paard voor mij had zien staan.
  Een bonte(ik wil echt geen bont), hengst,(wat moet ik met een hengst?) 10 jaar (te oud) en ruim 1.80 hoog (zo groot?). Maar het was maar 10 minuten rijden, dus wij toch maar even kijken.
  We kwamen daar binnen op stal en WOW!! VERLIEFD!! Daar stond Zotirco, roepnaam Zorro, en wat is hij knap en lief. Meteen gereden en wat was dat top zeg. Daarna nog een paar keer geweest maar het was al duidelijk, wij horen bij elkaar.
  Zorro was in een ver verleden in de B uitgebracht maar nu veel verder doorgetraind en nu na twee maandjes zijn we gestart in de M1. Met winst en een tweede plek. Ook doen we tussendoor wat springen, gaat ook heel goed en we zijn vaak in het bos te vinden. Wat een superpaard is dit, gewoon met merries om hem heen het bos in.
  Zorro heeft heel veel eigenaren gehad in 10 jaar (waarom?) en ik hoop echt dat wij zijn laatste baasjes zijn.
 • Klasse

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
vrijdag 20 juni 2014 18:35
Laatst online
7 jaren
 • Minoek1

  Kan wel janken, trouwens, dat heb ik ook gedaan. Zorro bleef weer niet staan op de trailer en na drie kwartier begon hij aardig uit zijn plaat te gaan. Dus terug op stal gezet en niks geen Rabotalentendag. Ben er goed ziek van. Nu maar weer verder oefenen.

  Anouk Verstappen Super vervelend! Rustig blijven en weer gaan oefenen! Succes!!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Oh oh, het is bijna zover. Zaterdag gaat Zorro mee op de trailer, we denken en hopen dat hij het nu aankan. Op naar de Rabotalentendag, heb er vet veel zin in maar wel spannend allemaal.

  Rowi Pille Komt vast wel goed, jullie hebben zo jullie best gedaan. Heel veel succes zaterdag!! Een vriendinnetje van mij doet ook mee, Rianne Ubels.
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Zorro gister lekker onder handen genomen door de masseuse. Daarna heeft hij weer nieuwe schoenen gehad. Vandaag lekker een half uurtje in het zonnetje aan de hand gestapt. Morgen eens kijken of hij weer happy in de rondte gaat.

 • Minoek1

  Vlak voor de wedstrijd zat alles tegen, 5 minuten ingereden op 3 ijzers, Zorro zoveel spanning en toch........ 2x eerste en winst!!! Hebben nu de punten voor de Z2, maar nog even dooroefenen.

  Rowi Pille Super gedaan Minouk! Knap dat je dan toch twee keer eerste wordt en ook nog winstpunten. Succes in de Z2!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Minoek1 Ik heb mensen leren kennen via TopTalent Dressage
  7 jaren

  Weet niet of dit hier hoort. Maar heel lang geleden heb ik een onwijs lieve, knappe pony zadelmak gemaakt, doorgereden en voor de eigenaresse verkocht. En die heb ik hier teruggevonden.
  Mistral van Rowi Pille. Zo leuk, en we hebben best redelijk veel fb contact. Erg leuk en fijn om te zien hoe goed het gaat.

  Anouk Verstappen Wat grappig! Leuk om zo je oude pony tegen te komen!!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Oh oh wat gaat het rijden lekker. Zorro en ik hebben de samenwerking gevonden. Bijna elke dag een feestje. Juf Judith Huizinga is ook elke week weer verbaasd. Zondag mss wel mijn laatste puntje in het Z 1. Thuiswedstrijd gaat altijd wel lekker.

  Rowi Pille Wat super gaaf zeg! Hoop dat het zo goed blijft gaan en ook op de wedstrijd. Mama had nog gekeken of we bij jullie konden starten maar we waren helaas te laat. Dom van ons. Eerst dacht mama dat het op gras was maar het is op zand dus dat zou wel heel erg super zijn geweest. Helaas...
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Winstpunten zijn gaaf, eerste plaatsen zijn gaaf. Maar echt gaaf is...... Zorro is gister braaf de trailer opgegaan, blijven staan, stang erachter, klep dicht en een stukje gereden. Daarna er weer rustig uitgelopen. Dit voelt als een grand prix overwinning!!! Ruim een half jaar geoefend met heel veeL rust want zie een paard van 1.80 na een trailerongeval maar te dwingen, dat kan niet en wilden we ook niet.
  Binnenkort maar even op pad, wedstrijd in de buurt zodat we hem daar ook rustig aan laten wennen en wie weet kunnen we nu echt naar de kampioenschappen en clinic.
  Zooooooo blij en trots op mijn knappe man.

  Anouk Verstappen Wat gaaf!! Op naar veel veilige kilometers!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Ik ben blij!!! Eerst onderling op stal gesprongen. Zorro vond sommige sprongen eng maar toch erover. Een tweede plaats, joehoE.
  Zadel gewisseld en door naar de buren voor twee Z1 proefjes. En Zorro haf nog puf genoeg. Twee x eerste met 2 x winst. Nog 1 puntje te gaan. Trots op mijn koetje.

 • Minoek1

  Ik doe mee aan Hollands Next Topmodel en heb daarvoor nog stemmen nodig. Zouden jullie op mij willen stemmen en de link willen delen? Daar zouden jullie mij heel erg blij mee maken. Bedankt alvastwww.hollandsnexttopmodel.nl/deelnemer/827/=[]

 • Minoek1

  Wat gaat Zorro onwijs lekker onder een ander zadel. Een wereld van verschil. Deze heb ik te leen, hopelijk over 3 weken zelf een ander zadel. Vandaag eerst een rondje oefenspringen bij ons op stal en dan door naar de dressuurwedstrijd bij de buren. Kijken of dat werkt, haha.

 • Minoek1

  Die Zorro. Normaal loopt hij in de proefjes op vreemd terrein terughoudend. Gisteren niet. Hij was heet!! Zo leuk, was wel anders rijden maar wat ging dit gaaf. Daardoor wel wat storingen, bv aanspringen in galop bij inzet travers. En uitgestrekte draf trekt hij halverwege niet meer aan, nu dacht ik, we vliegen over de hekjes. Geen winst maar wat was dit heerlijk rijden.

  Rowi Pille Die gekke Zorro.
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Een uur klaar gestaan met Zorro voor de wedstrijd maar mijn moeder stond met de bus vol passagiers in de file. Toch nog op wedstrijd en ik was natuurlijk vet gestrest
  Eerste proef vond ik matig, de tweede was dramatisch. Mijn moeder vond het natuurlijk wel weer meevallen, ppff.
  Maar....eerste proef tweede met winst, en tweede proef geen winst maar ook nieteens zo slecht.
  Op naar zondag, we gaan er weer voor.

  Rowi Pille Toch nog winst! Super hoor!!!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Joehoe!!!!!!!! Modeshow was leuk maar nog veeeeel leuker was de wedstrijd. Twee keer eerste met 3 wp in de Z1. En complimenten van de jury. Hij had ons een half jaar geleden ook gejureerd en vond ons heel goed vooruit gegaan. Dat bleek ook wel in de punten, haha. Volgende week weer 2 keer op wedstrijd, vrijdag en zondag. Zin in!!!!

  Rowi Pille Wat gaaf!! Ik hoop dat mijn volgende wedstrijd ook zo goed gaat, gefeliciteerd!!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Gisteren met zus en moeder naar de paard&lifestyle masterclass geweest. Dat was leuk en leerzaam. Ook nog bij Mariska Hasselaar de test nog eens gedaan. En jaaaaa, ik had mijn ademhaling nog prima onder controle, ging super. Nu naar stal, Zorro wassen en knotten. Dan van 13.00 tot 16.00 modeshow lopen in Mijdrecht. Daarna terug naar stal en om 19.00 wedstrijd. Leuke en drukke dag dus, zin in.

  Rowi Pille Echt een druk dagje, heel veel plezier en heel veel succes met je wedstrijd!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Afgelopen weekend naar de Barock Pinto hengstenkeuring in Assen geweest. Wat een mooie bonte hengsten, toch staat de knapste en liefste bij mij op stal. Ook nog afgereden enin een keer mijn rijbewijs gehaald!!! Joehoe!!!
  Komend weekend wedstrijd thuis, mega veel zin in want daar loopt Zorro het fijnst.
  Ook weer samen met zus Tessa aan het rijden, zij mag weer opbouwen met Echt Wel, operatie was een groot succes.

  Rowi Pille Super! Gefeliciteerd!!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Beetje druk gehad met school, stage, werk en twee paarden. Afgelopen weekend op zaterdag redelijk gereden, kon beter, net geen winst. Op zondag veel beter gereden en trots op Zorro, maar toen vond de jury het bijna verlieswaardig. Schiet mij maar lek, haha.
  Wat ik wel heel jammer vind is dat we zaterdag niet naar Harmelen komen. We (lees mijn moeder) durft het nog niet aan met Zorro op de trailer, hij was gister ook wel in paniek met de stang dicht dus oké, we oefenen nog even door. Maar ik baal ontzettend.

  Rowi Pille Als Zorro wat meer gewend is dan is dat wel veiliger.
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Net een zeer leerzame les gehad van Judith Huizinga. Zorro besloot een NIET dag te hebben in de buitenbaan. Supergoede tips gehad waardoor het in 10 minuten over was. Hier heb ik heel veel aan in de wedstrijden. En dat gaan we dus morgen en overmorgen beleven. Twee dagen achter elkaar wedstrijd. Heb er zin in.
  Ook nog een leuk bijrijdpaard. Vriendin heeft haar kruisbanden gescheurd dus ik doe 4 dagen in de week haar paard rijden. Net zo groot als Zorro alleen een paar maatjes smaller.

 • Minoek1

  Vandaag Zorro een aantal keren de trailer ingekregen. Zo trots op hem. Nu nog oefenen met de stang en klep want we moeten toch in Harmelen zien te komen voor de TTD Challange. We gaan ervoor!!

  Rowi Pille Super goed van Zorro.
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Joepie!!!! Eerste proefje was Zorro erg stout. Dus 2-2 en nog 2x een 3 maar ook een aantal zevens. Geen winst wel complimenten. Tweede proef veel beter en winst. Joepie!!

  Rowi Pille Gaaf hoor, en toch winstpunten daar gaat het toch om!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Minoek1

  Zin in zaterdag. Als het gaat zoals thuis momenteel...WOW. Dus zaterdag starten bij Wennekers, en twee weken later 2 dagen starten. Zaterdag bij Wennekers en zondag bij Funny Horse.

  Rowi Pille Succes alvast!!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder