Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Aurelie Klopper

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  2001-04-09
 • Over mijn

  Heey,

  Ik ben 14 jaar en ik woon in Noord-Holland.
  Ik rijd op manege Spaarnwoude en krijg super begeleiding.
  Ik heb een 17 jarige Welsh B-pony Basje waar ik niet meer mee rijd, maar ik heb er wel M2 mee gedressuurd en L gesprongen. In 2013 werd ik 5e in de L2 tijdens de Indoorkampioenschappen en vorige jaar werd ik 9e in de M1 tijdens de Indoorkampioenschappen. Daarna wilde ik nog 1x M2 starten en ben daarna eigenlijk gelijk gestopt met wedstrijden.

  Op mijn 10e kreeg ik een C-pony Kantje's Dino (Justice HR). een New Forest pony. We hebben hem gekocht als 3 jarige en hij kon nog helemaal niks. ik heb ontzettend veel van hem geleerd, alleen hebben we hem verkocht omdat ik te groot voor hem werd en het toch meer een springponny is.

  nu rijd ik de oude pony van mijn zus, Glow in the Dark (Anjershof Rocky). Het is Welsh D-pony en hij is 16 jaar. Hij heeft met mijn zus al Z2 gelopen. Ik rijd zelf nu Z1 met hem en hoop begin 2016 Z2 te rijden.


 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
maandag 13 oktober 2014 13:43
Laatst online
6 jaren
 • Aurelie Klopper

  zo! alweer een tijdje geleden dat ik iets heb laten weten haha. morgen starten we in Aalsmeer. hopelijk haal ik mijn laatste puntje in het Z1 voor het Z2! en... ik heb super leuk nieuws! vanaf maart mag ik een nieuwe pony gaan rijden! echt een super gave kans en ik verheug me er al helemaal op! - feeling excited

 • Aurelie Klopper

  lekker aan het genieten van mijn vakantie! vanmorgen hardgelopen met een vriendin en zo lekker voor de 2e keer op FBI ik moest donderdag wel echt super wennen aan de ruime gangen hahah. dit weekend ook wedstrijd gehad bij ons op de manege. weer 2 puntjes erbij, nog maar 3 te gaan en dan kunnen we Z2!! gaat best snel zo... vorige jaar reed ik nu mijn 1e L2 proefje en nu mag ik al bijna naar het Z2!

  Rowi Pille Wat gaaf zeg, je gaat super. Gefeliciteerd.
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Aurelie Klopper

  vanaf morgen ga ik een nieuw paard bijrijden! zijn naam is FBI en is 5 jaar oud. ik ga hem ook uitbrengen in de dressuur en heb er echt super veel zin in! vandaag lekker rustig aan gedaan met Glow en morgen springen.

  TopTalent Dressage Wat een leuke naam!!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Aurelie Klopper

  Wauw! Vandaag kringkampioenschappen gereden met Glow. Tijdens het inrijden liep hij niet zo fijn, maar de proeven heeft hij echt super fijn gelopen! En... Kringkampioen!! Vond de punten wel een beetje tegen vallen (61,47% & 62,06%) gisteren ook gestart in Delft.. Dat ging niet zo fijn, want hij was heel erg traag en daardoor heel veel fouten. Morgen geef ik hem vrij en daarna gaan we weer lekker door trainen voor de volgende wedstrijd! - feeling happy

 • Aurelie Klopper

  zo, best wel 2 drukke weken gehad op school! nog heel veel toetsen moeten maken op het laatste moment voor 't 1e rapport ... gelukkig nu wat rustiger! straks naar stal om te rijden, wassen en mijn spullen invetten en dan morgen wedstrijd in Delft (midwinter competitie)

 • Aurelie Klopper

  Zondag bij mij op de manege gestart.
  Ik moest buiten starten omdat de binnenbaan bij ons 20x40 is. Glow werd erg druk van de regen en de wind waardoor ik wel veel kleine foutjes had. In de 1e proef reed ik ook een keer verkeerd, omdat ik het niet hoorde door de wind. Voor de 3e keer was ik wel tevreden want we hadden 202 & 210

 • Aurelie Klopper

  alweer een tijdje niks meer van me laten horen, maar had het ook echt super druk. had de laatste 2 weken elke dag toets! ook hebben we dino verkocht, dus daar was ik ook heel erg mee bezig. morgen start ik met Glow op stal, voor de 3e x Z1

  Rowi Pille Succes op wedstrijd!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Danitsja is vrienden met Aurelie Klopper
 • Aurelie Klopper Deel een foto in glow in the dark album

  donderdag en vrijdag voor het eerst Z1 gestart. donderdag niet fijn gereden, omdat Glow héél erg druk was en alles eng vond. ook moest ik nog even wennen aan de nieuwe letters en grote bak haha. kwam wel in de buurt van een punt, 195 & 200. vrijdag liep hij al veel fijner! nu was hij eerder te traag dan heet. 204 & 211!! dus mijn 1e 2 puntjes zijn binnen!

 • Aurelie Klopper

  deze week nog niet zo veel tijd gehad om iets te schrijven. vorig weekend het hele weekend geholpen in het parcours. waar ik wedstrijd had. was super gezellig en heb ook heel erg fijn gereden. Maandag was ik best wel moe omdat ik best wel laat in bed lag dus lekker uitgeslapen. pony's ook een dagje vrij gegeven. gisteren super fijn gelest met allebei! Dino weer gewerkt aan de ontspanning en bij Glow de laatste dingetjes voor het Z1 debuut morgen! hopelijk gebeurd er morgen niks voordat ik mijn wedstrijd moet rijden!

 • Aurelie Klopper

  vandaag weer gereden. moest wel rustig aan doen, omdat ik anders mijn vinger overbelast.. heb ook alleen maar glow een half uur gereden en Dino laten longeren. voor de rest niet zo veel gedaan vandaag. morgen al om 12:10 uit dus lekker vroeg naar mijn pony's!

  Rowi Pille Wel fijn dat je weer kan rijden. Sterkte met je vinger.
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Aurelie Klopper

  Vandaag niet gereden, omdat ik nog wel een beetje last heb van m'n vinger. Wel lekker naar stal gegaan om m'n pony's te zien. Dino dus even los gezet en Glow word gereden. Morgen kan ik weer rijden!

  Rowi Pille Gaat het al wel beter met je vinger?
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Aurelie Klopper heeft een nieuwe foto geupload
  Rowi Pille Wat lief!!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Aurelie Klopper

  deze dag liep ietsjes anders dan ik had gehoopt... 's ochtends gewoon lekker uitgeslapen en me klaar gemaakt voor de wedstrijd. rond half 1 gaan we naar stal. maar voordat ik op wedstrijd ging moest ik eerst ook nog dino rijden. alleen dino was nogal druk... dus na een tijdje springt hij ineens opzij en lag voor hem. nergens last van, behalve van een vinger. 2 uur lang bij het ziekenhuis gezeten en te horen gekregen dat ik mijn vinnger zwaar gekneusd heb dus vandaag geen Z1 debuut - feeling sad

  Yvette Vergeer Balen! Beterschap!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Aurelie Klopper

  vandaag met Glowie weer een super fijne les gehad! We hebben vooral gewerkt aan de aanleuning en nog even de proef doorgenomen voor ons Z1 debuut zondag in Lisse! Ben echt benieuwd, heb ook nog nooit in een 20x60 bak gereden haha

  Rowi Pille Alvast veel succes in de Z!
  7 jaren Bewerk Verwijder
 • Aurelie Klopper

  wow, echt al heel lang niet meer online geweest! inmiddels al weer best veel gedaan... een tijdje best weinig gestart omdat mijn zus is verhuisd naar brabant dus we moesten best veel regelen enzo. nu al weer een paar keer gestart. dit weekend ook mijin 2 laatste puntjes gehaald met Glow voor het Z1!!!!! Dus over 3 weken starten we voor het eerst in het Z in Lisse! Dino start ik jammer genoeg niet meer met de dressuur, want die gaan we verkopen omdat het toch meer in springpony is dus nu lekker verder trainen met Glowtje!

  Rowi Pille Gefeliciteerd met je Z promotie, super hoor.
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder