Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Susanne Klinkhamer

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zondag 03 mei 2015 21:21
Laatst online
5 jaren
 • Maudi Baas is vrienden met Susanne Klinkhamer
 • Roos Mol is vrienden met Susanne Klinkhamer
 • Susanne Klinkhamer

  Vandaag op wedstrijd geweest bij Outdoor Beukers. Ik heb in tijden niet zo dramatisch gereden! Het Z hadden ze op het laatste moment verschoven naar het zand. Ze hadden een tent vlak naast de rijbaan gezet waar iemand nog van alles aan het uitpakken was. Dat was natuurlijk erg eng! Vervolgens kwamen er mensen op het terras zitten en ipv dat ze de stoelen op tilde schoven ze die met een heus kabaal opzij. Ook dat was eng! Mensen hingen over de rijbaan waar ik mn proef rijden moest en met het inrijden liepen er wat mij betreft iets te veel mensen in de losrijring rond... niet helemaal mijn wedstrijd dus. Helemaal niet fijn kunnen rijden. Straks toch nog maar wel even mn protocollen ophalen en hopelijk geen verlies gereden... #op naar de volgende wedstrijd! - feeling annoyed

  Susanne Klinkhamer Punten vielen mee! 204 & 202! Weer een puntje rijker!
  7 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Susanne Klinkhamer

  Afgelopen zondag gestart met Maaike in Middenbeemster. Het weer was goed en we moesten om 10.40 & 11.00 starten. Om negen uur gingen we van huis. We waren mooi op tijd, aangemeld en langzaam aan Maaike poetsen en tiptop in orde maken.
  Tijdens het inrijden liep ze erg lekker. Voordat ik moest starten was er nog tien minuten de tijd om de baan te verkennen. Dit had ik nog nooit gehad op wedstrijd maar vond het erg fijn.
  Gelukkig is Maaike de laatste tijd niet meer zo heel erg kijkerig dus hadden wij geen last van de schapen die op het land naast de rijbaan liepen.
  Het gevoel over de proeven was goed al vond ik dat ze in de eerste proef wat langzaam was en het idee had dat we iets te enthousiast waren met inrijden. In de tweede proef was ze er al beter aan te rijden, onze overgangen waren alleen iets te abrupt en in de volte 8m in galop werd ze iets te enthousiast. Verder was ik erg tevreden over onze proeven. Ik ging nergens vanuit maar hoopte toch wel op een winstpunt in beide proeven. Tot mijn grootste verbazing behaalde we in de eerste proef een gedeelde tweede plaats met 209 punten en een eerste plaats in de tweede proef met 210 punten! Mijn dag kon niet meer stuk!!