Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 


cover photo

Brian Barnett

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1999-04-23
 • Over mijn

  Ik ben Brian Barnett. Ik ben 17 jaar oud en mijn paard heet Easy Boy. Easy Boy is een 7 jarige ruin die 2 jaar onder het zadel is en op Z1 niveau loopt. Ik sta met mijn paard op pensionstal de Heidehoek in Eemnes.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
vrijdag 17 juni 2016 23:58
Laatst online
5 jaren
 • Brian Barnett

  Gister zijn we weer op wedstrijd geweest met Easy Boy in het Z1 en we waren in de 1e proef 2e geworden met 215,5 punt (63,4%) en in de 2e proef waren we 1e met 222,5 punt (65,4%). We zijn dus nu Z1+7 dus nog maar even en we gaan richting het Z2/Junioren en dan eindelijk een slipjas

  Romy Rozestraten Heeee Brian toppertje goed gedaan zeg!!
  5 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Brian Barnett Deel een foto in Brian Barnett's fotos album

  Heerlijk getraind weer

 • Brian Barnett Lotte Meulendijks
  5 jaren

  Gefeliciteerd!!

 • Brian Barnett Deel een foto in Brian Barnett's fotos album

  Gisteravond had ik al gevlochten zodat we vandaag direct naar Haarlem konden voor wedstrijd. We moesten al om half 10 starten en het was een uur rijden dus het was een vroegertje. Maar niet voor niks! We hebben het Z1 allebei de proeven gewonnen! 1x 220,5 punt en 1x 219 punten! Ik ben heel erg tevreden!!

 • Brian Barnett Deel een foto in Brian Barnett's fotos album

  Zo echt veel te lang niet meer op TTD gezeten en er is super veel gebeurd in de tussentijd.
  Ik ben eerst een week op training geweest bij Stal Hexagon. Dat was super leerzaam en heel leuk. Daarna zijn we weer terug gegaan en verder gaan trainen.
  Toen heb ik een bericht op Facebook gezien dat Stal van Silfhout personeel zocht. Dus ik heb daarop gereageerd en ik mocht op gesprek, ik mocht daar gaan werken! Echt super gaaf. Toen ik daar was werd ik gebeld door stal Hexagon met de vraag of ik daar wilde komen werken naar aanleiding van wat ze hebben gezien toen ik daar was. Toen dacht ik echt WOW ik mag gewoon op 2 topstallen gaan werken!!
  Maar daarbij hoort ook een beslissing bij welk bedrijf wil ik gaan werken.... Na veel overwegen heb ik gekozen om te gaan werken bij Stal Hexagon. En ik werkte hiervoor dus gewoon in een horeca zaakje haha. Deze maand neem ik daar afscheid en ga ik vanaf de 17e verhuizen naar Zeeland en aan de slag bij Stal Hexagon!

  Aankomende zondag ga ik ook weer op wedstrijd na een kleine pauze. We gaan naar RSC Schoteroog in Haarlem. We gaan van start om 09.39u. Ik heb er zin in!
  En het plan is ook weer TTD updated te houden.

  Lisette Born Gefeliciteerd!!
  5 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Brian Barnett

  Wedstrijd maar afgezegd want het was niet veilig om de weg op te gaan. Volgende week maar Wormerveer!

  TopTalent Dressage Het was niet normaal die wind, verstandig gedaan!
  6 jaren 1 Bewerk Verwijder
 • Brian Barnett

  Straks Z1 starten in Houten bij stal Groenraven. Het is buiten inrijden dus hopen dat het droog blijft.

  Volgende week heb ik ook weer wedstrijd en dan in Wormerveer bij de Zaanse ruiters.

 • Brian Barnett Deel een foto in Brian Barnett's fotos album

  Heerlijk getraind! Ff goed voorbereiden voor over 3 weken want dan starten we Z!

 • Brian Barnett Deel een foto in Brian Barnett's fotos album

  KNALLEND HET M2 UIT!!!!!
  1 X 1e met 197 punten en een keer 2e met 199,5 punt! Mega mega trots op me knappe paard! We hebben hier samen hard voor gewerkt! Op naar de Z!! Bij Rijvereniging In T Oostzanerveld!

  Brian Barnett Dankje wel!!!!
  6 jaren Bewerk Verwijder
 • Brian Barnett

  Nu onderweg naar Wormerveer om hopelijk mijn laatste punten te halen voor de Z!

 • Brian Barnett

  Goedenmiddag!

  Vandaag wedstrijd gehad en 1x 1e geworden. Het ging allemaal wel oke vandaag. In mijn proef heb ik 8ens gehaald maar ook 3/4ens dus midddelmatige punten uiteindelijk. Toch wel tevreden met de dingen die heel goed gingen en dat Easy zo braaf was na 2 maanden niet op wedstrijd te zijn geweest. Over 3 weken weer.

 • Brian Barnett heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Brian Barnett

  Goedenavond!

  Alweer 4 weken geleden heb ik voor het laatst een update gegeven en het is hoog tijd voor een nieuwe!
  Ik heb Easy Boy weer opgepakt nadat ik op vakantie ben geweest. Hij voelde voor mij niet zo fijn aan helaas dus ik ben deze maand back to basic gegaan en hem weer helemaal herstelt. Deze maand kon ik trouwens ook niet op wedstrijd omdat mijn trailer gerenoveerd werd, resultaat is echt super mooi! Ik heb Easy deze week weer naar wedstrijd houding getraind en hij loopt beter dan ooit! Gisteren heb ik weer les gehad na een tijdje en ook dat ging super lekker. We zijn klaar voor het Z, nu nog de laatste puntjes in het M halen en dan door! Volgend weekend staat mijn eerste wedstrijd weer gepland en dan gaan we naar Soest ( Stal Johan Laseur) Ik ben heel benieuwd hoe hij het weer gaat doen!

  Wij gaan nu weer terug naar ons oude wedstrijd ritme dus gaan we zeker vaak berichten posten hier! - feeling excited

 • Brian Barnett

  Gister eind van de dag ben ik weer thuis gekomen van een lekker en warme vakantie. Heb mijn paard echt super veel gemist! Vanmiddag weer lekker trainen! Hij is nog in goede conditie want hij is paar keer per week gelongeerd. Heb er weer zin in! - feeling excited

 • Brian Barnett

  Afgelopen weekend ging helaas niet zoals gepland. Zaterdags ging mijn eerste proef eigenlijk heel erg goed maar de jury was het daar niet mee een, mijn 2e proef ging slechter dan de 1e en daar werd ik 2e mee met 190 punten. Ik was heel erg verbaasd. Zondag verwachte ik niet veel aangezien het de eerste keer was dat ik met dit paard het hele weekend start. Beide proeven gingen niet goed maar dat wist ik gelijk na de proef. Ik was ook niet teleurgesteld want Easy deed heel erg z`n best maar het was nog wat veel voor hem. We gaan hier zeker nog op oefenen zodat hij het later wel volhoud. Dit was de laatste wedstrijd tot oktober helaas. Ik ga de rest van augustus op vakantie en de maand september zit vol met overige dingen en de verbouwing van onze trailer. We gaan deze winter nog 5 puntjes halen voor het Z en dan gaan we weer een stapje hoger. Vanaf nu zal ik ook een tijdje offline zijn. Sorry voor deze late wedstrijd update.

 • Brian Barnett

  Zaterdag en zondag wedstrijd weekend bij Stal Johan Laseur in soest! Super veel zin in! - feeling excited

 • kim spierings is vrienden met Brian Barnett
 • Brian Barnett heeft een nieuw evenement toegevoegd
  6 jaren
 • Brian Barnett Deel een foto in Brian Barnett's fotos album

  Heel fijn getraind met m`n topper! Altijd met de support van mijn moeder! - feeling happy