Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1997-08-19
 • Over mijn

  Hallo,

  Ik ben Fabienne Beuks uit maarsbergen. Ik ben begonnen met paardrijden toen ik 8 was op manege Den Toom.
  Ik heb vanaf mijn 12e een eigen paard, De kwpn ruin Eros. Eros was toen ik hem kocht anderhalf jaar oud, en is inmiddels 7. Hoewel ik hiervoor eigenlijk meer voor de leuk reed en eigenlijk niet veel wedstrijden mee deed,ben ik sinds een maand of 2 toch meer gaan focussen op de wedstrijd sport en heb nu een aantal wedstrijden meegedaan en winstpunten behaald. Ik moet zeggen dat ik merk dat er genoeg punten zijn die ik kan verbeteren(zoals de activiteit).

  Ik heb laatst wel een super mooi moment gehad, dat was de dag na een wedstrijd, toen ik Eros ging rijden en heb een tijdje losgewerkt had, begon hij opeens heel gaaf te lopen. Had niet verwacht dat hij zo'n goede bijna passage achtige draf kon tonen. Hoe ik dit overigens nog een keer voor elkaar krijg weet ik om eerlijk te zijn niet echt, maar het gevoel dat hij me gaf was super.

  Ik ben overigens ook nog bezig met een ander paard, een hengst van Celestina hoeve, is een super fijn paard maar heeft nog veel tijd en werk nodig om goed zadelmak te krijgen. Overigens is het mijn bedoeling meer te gaan springen met hem.
 • Klasse

 • Instructeur/Instructrice

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zondag 11 september 2016 22:33
Laatst online
Nog nooit ingelogd