Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 


cover photo

Hilde Smits

Bericht versturen
Als vriend toevoegen

Over mijzelf

Basis informatie

 • Geslacht

 • Geboortedatum

  1993-03-09
 • Over mijn

  Hallo, mijn naam is Hilde Smits. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Helmond (Noord-Brabant). Ik ben een zeer fanatieke en gedreven dressuuramazone.

  Al van jongs af aan ben ik bezig geweest met pony's. Dit was niet meer dan wat rondhobbelen op een shetlander en op de manege. Vervolgens is er een haflinger gekomen omdat ik te groot was voor de shetlander. Met deze haflinger heb ik mijn eerste stappen in de wedstrijdsport gemaakt. Deze pony heb ik helemaal zelf opgeleid en uitgebracht tot de klasse M1 dressuur.

  Hierna heb ik op 16 jarige leeftijd de overstap gemaakt naar de paarden met de 3 jarige merrie Beatdith (United x Jazz) Deze heb ik zadelmak gemaakt en opgeleid tot M1 en is daarna verkocht. Hierna kwam de 15 jarige ruin To Be Continued. Deze heeft een heel verhaal en had nog niet veel gezien. Met hem was ik M2 startgerechtigd maar is daarna uit de sport gehaald. Nu is hij met actief pension en geniet van zijn ritjes buiten..

  Luka (v. Lurioso Gold) heeft het stokje van hem overgenomen. Ik heb hoge verwachtingen van hem en hoop met hem verder te komen in de sport. Inmiddels zijn we succesvol Z2 gestart.

  Verder heb ik Timeless (v. Gribaldi) ter beschikking gekregen om uit te brengen. We zijn na 2 weken een combinatie te vormen succesvol gestart in het Z1. Inmiddels hebben we ook de Z2 succesvol afgesloten en gaan we kijken wat de Zz-Licht ons brengt. Ook hebben we inmiddels onze periode bij de Young Riders afgesloten met allemaal scores boven de 60%!

  Verder studeer ik aan het NHB Deurne waar ik de Masterclass volg. Hier hoop ik me verder te kunnen ontwikkelen en veel te leren om een goede amazone te worden.

  Inmiddels ben ik ook bezig om mijn eigen bedrijf op te starten voor training, verkoop en les en heb ik al enkele leuke paarden in training voor de verkoop!
 • Klasse

 • Profieltype

Contact informatie

Onderwijs

Lid sinds
zaterdag 01 juni 2013 22:36
Laatst online
6 jaren