Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 Leden met College : NHB+Deurne+

 • Hennie Roffel

  Hennie Roffel

  Afgelopen weekend fantastisch gereden met Arcadia's Beautiful Girl in het zz zwaar een 2e prijs met 63.57 %en een 1e plaats met 68.89%!!!! Ook met Arcadia's Horses2fly Ziron een 3e prijs met 63.71%!!!
  8 vrienden
 • Mari-Lisa Kooijman

  Mari-Lisa Kooijman

  Gister selectie gehad in schalkhaar! Ik was niet helemaal tevreden over het galop gedeelte, maar draf onderdeel was weer heel sterk! 2 x2e 210&222
  13 vrienden
 • Demy de Graaf

  Demy de Graaf

  Het nieuwe jaar goed begonnen!

  2 weken terug kür op muziek gereden bij de nieuwjaarsborrel van de vereniging. Echt heel gaaf en wat was Dallas braaf met de muziek, het publiek en het applaus om zich heen!

  Afgelopen weekend weer een wedstrijdje in het M1 gereden en 2 winstpunten en een 1e plaats binnen gesleept! teller staat nu op M1 +9 dus we hopen volgende week donderdag dan ons laatste puntje erbij te scoren!

  en over 3 weken begint mijn stage bij ACB dressuur en Topfit Horseshop. Vorig jaar mocht ik de zaterdag van de TTD-Challenge schrijven bij Anne-Claire en ze vertelde me toen over haar bedrijf en zo ontstond het idee om misschien bij haar stage te gaan lopen en nu is het dan zover! ik heb er zin in!
  5 vrienden
 • Yardena Schillings

  Yardena Schillings

  Morgen weer op paarden jacht.... Hopelijk zit er nu iets bij!!!
  4 vrienden
 • Michelle Trautig

  Michelle Trautig

  Zondag gestart op het goed georganiseerde oranjeconcour in muiderberg. Waar ik mijn laatste 2 punten haalde voor het M1, met mooi commentaar van de jury die erg sprekend was over de geweldige draf stukken. vanaf nu weer verder trainen voor het M2!
  5 vrienden
 • Tahnee van Wenum

  Tahnee van Wenum

  De grootste prestatie in het leven is om jezelf te zijn!
  6 vrienden
 • Leah

  Leah

  0 vrienden