Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Leden met Land : Netherlands

 • Stans Plaatsman

  Stans Plaatsman

  Net weer ingeschreven voor de outdoor-kring kampioenschappen op 9 juli. We kunnen niet vaak meer L2 starten voor die tijd, want anders zitten we aan de punten
  Emmelotti is nu 15 dagen over tijd en verwacht dus elk moment haar veulen. Je kan meekijken in de avond en nacht als ze op stal staat op www.schapenonline.nl/…
  En op 20 juni verwacht Hastrona haar veulen
  12 vrienden
 • Isa van Os

  Isa van Os

  FF 2 weekjes geen wedstrijden gereden. We hebben intussen ons M2 debuut gehad en meteen 1 winstpunt binnengesleept. Helaas reed ik in de eerste proef verkeerd en net geen winst, maar in de tweede proef 191 punten, dus daar was ik heel blij mee!
  We zijn nu dus echt M2! Haha nog 9 wisntpunten en dan mogen we Z .
  Ondertussen is mijn zusje Tamar ook begonnen met wedstrijd rijden op Chanel en ze heeft in 3 wedstrijden 8 winstpunten gereden in de B!
  34 vrienden
 • Tatum Nugteren

  Tatum Nugteren

  Wauw , zondag regiokampioenschappen gereden en ik had helemaal geen winst verwacht, maar ik heb wel winst gereden en ook 11e van de 17 geworden ! Echt zo blij ! En super trots op m'n knappe pony ! Super weekendje!!!
  51 vrienden
 • maria

  maria

  8 augustus mee naar de regio kampioenschappen om te groomen.... t is eigenlijk niet te hopen dat ie zich selecteert voor de zaterdag want dan moet er een kur zijn en die heeft ie niet en proefen uit zn hoofd leren lukt al niet dus laat staan een kur in 1 dag leren :')
  8 vrienden
 • Lynn Dohmen

  Lynn Dohmen

  106 vrienden
 • Romy Hendrikx

  Romy Hendrikx

  -
  16 vrienden
 • Alice van Vliet

  Alice van Vliet

  het is een tijdje geleden dat ik weer iets heb bericht op deze pagina, maar ik ben vandaag weer actief bezig geweest. te beginnen heb ik vandaag 20 minuten en 3 km hardgelopen, dus aan mn eigen conditie moet gewerkt worden vind ik. daarna mn paardjeliefs dr stal uitgemest en vervolgens nog ruim 40 minuten getraind, wat erg goed ging. alleen ik zag wel dat ik iets meer aan het halthouden moet werken en iets meer tempocontrole moet gaan houden. voor derest was Zita echt helemaal top vanavond.
  11 vrienden
 • Lynn Cornelissen

  Lynn Cornelissen

  Jeaaa, ik mag naar het Z2 met mijn knapperd!
  8 vrienden
 • Mijke Veenendaal van der Meijden

  Mijke Veenendaal van der Meijden

  lang niet meer op TTD geweest. ontzettend veel veranderd in mijn leven en wonen. sym en ik zijn naar haarlem verhuisd. ofnaja ik naar haarlem zij staat op een super stal in aalsmeer. ik ben zo blij dat ik haar weg heb gehaald bij mijn oude werk. ze voelt nu pas echt van mij! en we gaan met sprongen vooruit. drie keer in de week les. en ze ziet er super uit. haar heb ik nog nooit zo vrolijk gezien. maar na elk diep dal komt weer een lichtere tijd. en daar zitten we nu in. HAPPY
  4 vrienden
 • Elvi Smits

  Elvi Smits

  .....
  6 vrienden
 • Femke de Hullu

  Femke de Hullu

  102 vrienden
 • Elya Doré

  Elya Doré

  7 vrienden
 • Felice Blaauw

  Felice Blaauw

  never change a winning team
  17 vrienden
 • Fabienna

  Fabienna

  Diablo begint al dikkere haren te krijgen.. Hebben jullie de zomerdeken al erop?????
  8 vrienden
 • Manon van Klei

  Manon van Klei

  9 vrienden
 • Marijke Romijn

  Marijke Romijn

  Tijd geleden dat ik een update heb kunnen posten. Heel druk geweest met m'n werk, ondertussen uiteraard wel fijn verder kunnen trainen met Wodette. Ze doet het erg goed en we hebben gelukkig geen last meer gehad van de blessure die ze vorig jaar had. Op naar de witte hekjes!!
  8 vrienden
 • Carmen Plas

  Carmen Plas

  11 vrienden
 • Bo van den Heuvel

  Bo van den Heuvel

  Helaas al een hele lange tijd niet meer op mijn TTD profiel geweest. Ik zal alles even in het kort updaten.

  FS Don't Worry Junior heeft helaas een blessure opgelopen na onze 1e internationale wedstrijd in Lier vorig jaar. Hij is daarvoor geopereerd. Na alle pech die we hebben gehad is hij gelukkig inmiddels helemaal hersteld en zijn we weer aan het opbouwen!

  Ook heb ik voor een tijdje de pony van Suraya Hendrikx mogen rijden, genaamd Interbrew de Rechri. Ook daar heb ik internationaal mee gestart. Maar vanwege tijdgebrek is hij terug gegaan naar zijn eigenaresse. Ik vond 3 paarden toch erg druk, ook vanwege school.

  Ik wil jullie ook voorstellen aan mijn nieuwe paard Bella Johnson. Het is een 8 jarige merrie. Ik heb haar nu sinds 1,5 maand en wij zijn opgenomen in het talententeam TTC Zuid-Holland. Wij hebben van de week filmpjes gemaakt van de training voor ons TTD filmpje. Nu bewerken en natuurlijk hopen dat we worden uitgekozen. Dat lijkt mij super leuk!!
  23 vrienden
 • Lauren Neville

  Lauren Neville

  6 vrienden