Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Leden met Geslacht : Female

 • Megan Burhenne

  Megan Burhenne

  Heerlijk die vakantie! Paardjes ook even een weekje vakantie gehad, maar vanaf vandaag mogen ze weer!
  145 vrienden
 • Kelly van den Maagdenberg

  Kelly van den Maagdenberg

  Super blij met mijn nieuwe aanwinst, Gapache (Apache x Tuschinski)
  14 vrienden
 • Sanne Verzendaal

  Sanne Verzendaal

  3 en 4 mei druk weekend! Oud-Beijerlandse dressuurdagen, met mijn 4 jarige Franchise-V start ik voor het aller eerst L2, en met D.Esther de Jeu voor het eerst Z1 en ook nog de Kur zaterdag avond! Super veel zin in! Nu nog flink trainen!
  15 vrienden
 • Rowena Holslag

  Rowena Holslag

  Tijd om weer eens een update te plaatsen! Supreme Dressage is enorm gegroeit en dat brengt veel leuke nieuwe dingen!! Nieuwe leerlingen, mooie resultaten en binnenkort zelfs weer uitbreiding! Inmiddels zijn Cappon en ik Z startgerechtigd en zullen we in het indoor seizoen de overstap gaan maken! Eerst gaan we genieten van een heerlijke vakantie om ons daarna voor te bereiden op de Zeeuwse Kampioenschappen op 6 augustus! #progress #dreambig #workhard #supremedressage
  17 vrienden
 • Melanie Mouthaan

  Melanie Mouthaan

  Afgelopen zondag met Wilke onze laatste score gehaald om internationaal U25 te mogen starten. Hij had een keurige 4e plek en bij 1 jury zelfs een kaderscore! Erg trots op hem! Volgende week I25 starten tijdens CDI Roosendaal!
  41 vrienden
 • Laura Roling

  Laura Roling

  Nepal DL scoorde in Hulten een mooie 7e plaats in een deelnemersveld van 30! Super blij mee.
  13 vrienden
 • Denise Huizenga

  Denise Huizenga

  Alweer 3 maanden in trainingen bij Monique TeLindert, gaan met sprongen vooruit en 7 mei verschijnen we in de ring
  7 vrienden
 • Lianne Verbakel

  Lianne Verbakel

  Na een halfjaar geen wedstrijd gereden te hebben, hebben we gister ons Z2 debuut gehad in de stromende regen. Wat ben ik toch blij met mijn Bora! Ze liep zo heerlijk. Helaas een paar foutjes maar toch super tevreden met onze 2e plaats.
  16 vrienden
 • Jaimy Hendriks

  Jaimy Hendriks

  9 vrienden
 • Juul Tan

  Juul Tan

  2 vrienden
 • Eva Klein

  Eva Klein

  9 vrienden
 • Dominique Lammel

  Dominique Lammel

  Helemaal happy mag mee rijden bij de clinic van adelinde cornelisse
  8 vrienden
 • Daphne Plaisier

  Daphne Plaisier

  Vandaag I Am The Birthday Girl! Ik heb 2 prachtige nieuwe hoofdstellen gekregen, ze zij echt super mooi. Voor Nicolai één met een lak neusriem en parelmoer diamanten frontriem en voor Anysha één met roze diamantjes in de frontriem en van heel zacht leer omdat zij zo'n gevoelige huid heeft. Binnenkort volgt een foto. Zondag met Nicolai op wedstrijd in Rotterdam morgenavond weer les van mijn instructrice Jet! Ik kijk er zo naar uit!
  92 vrienden
 • Tess Wouters

  Tess Wouters

  Wat heb ik het druk! Met alle drukte vergeet ik dan hier af en toe nog wat op te posten...
  Nu is er al een hele boeg veranderd sinds mijn laatste post! Ik heb mijn paardje voor de toekomst gekocht in september. First Diamond genaamd. Diamond is een onzettend knappe 5jaarse furstenball met onzettend veel kwaliteiten! Hij flirte met scores rond de 80% op FEI proeven bij de 4-jaarse. Nu hij bij mij staat doen we rustig aan en leren we elkaar elke dag meer en meer kennen! We zijn heerlijk aan het trainen. Dit zomerseizoen zou ik hem dan zelf starten bij de 5jarige. Daar heb ik erg veel zin in! maar toch al wat stress om tegen al die profruiters te rijden!
  dat zien we dan al wel! Voor nu trainen we!

  Bolero heb ik ondertussen 5x internationaal gestart. Mijn debuut was in Drachten. Nadien heb ik nog Pompadour en Biarritz meegedaan in 2015. Dit jaar, 2016, heb ik er nu twee opzitten. Sant marti Vell, Spanje en Saumur, Frankrijk. Deze telkens met een groot juryverschil waardoor ik niet echt de punten kreeg waarop we hoopten...!
  Samen moeten we nog een heel deel constanter worden in de proef!

  DIt weekend doen we mee aan de beker van België! Eens zien hoe dat gaat gaan!

  wens me maar succes!
  30 vrienden
 • Francis verboom

  Francis verboom

  Vandaag met Zonnehoeve Jazzira v. Jazz de 2de selectie in woudenberg gewonnen in de klasse L2 met 202pnt, wat liep ze heerlijk en ook een foutloze proef, geen ene onvoldoende gereden en nog is er ruimte voor verbetering. De 1ste selectie waren we 4de deze werd op 30 nov 2013 al verreden. Nog 1 selectie te gaan maar we zijn al verzekerd van een startbewijs regio kampioenschappen Utrecht.
  15 vrienden