Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Leden met Geslacht : Female

 • Desiree Veenstra

  Desiree Veenstra

  Gisteren fijn getraind. Straks weer trainen en even het proefje oefenen voor het NK alvast.
  32 vrienden
 • quincy

  quincy

  Nog 1 weekje goed trainen en dan de limburgsekampioenschappen ☺
  2 vrienden
 • Peeters Nicky

  Peeters Nicky

  0 vrienden
 • Maartje van der Aa

  Maartje van der Aa

  Wat een spannend dagje vandaag op de Brabants kampioenschappen!!
  3e met Justin in de klasse m2 van de 25 & mijn vierjarige Dylana voor het eerst op z'n groot concours en worden we samen gewoon reserve kampioen van Brabant in een sterk deelnemers veld van de 32 starts!! met beide pony's geselecteerd voor Nederlands kampioenschappen!! Met dank aan Marco Schriel voor alle hulp
  4 vrienden
 • Zoë Langhout

  Zoë Langhout

  0 vrienden
 • Sannah Kreuzer

  Sannah Kreuzer

  0 vrienden
 • Isis Ouwerkerk

  Isis Ouwerkerk

  0 vrienden
 • Kaat Vandeweyer

  Kaat Vandeweyer

  Zozo.. dat is lang geleden! Nadat ik in September mijn nieuwe studie ben gestart is het paardrijden een beetje op een laag pitje beland. Ik kreeg klierkoorts waardoor ik heel erg moe werd en na mijn school en studiewerk mijn paard niet meer altijd kreeg gedaan. In December begon het vriesweer en in combinatie met de aankomende examens kon ik Amigo maar 1x per maand gereden kregen. Gelukkig zijn mijn examens nu eindelijk gedaan! Ook mijn klierkoorts begint eindelijk te beteren. Terug aan de slag dus!
  23 vrienden
 • Sterre kraaijeveld

  Sterre kraaijeveld

  Afgelopen zondag voor het eerst L2 gestart met mijn lieve Essie in oud Beijerland En ik moet zeggen dat het voor de eerste keer best aardig ging. Ondanks dat ik links en rechts even door elkaar haalde (kan soms gebeuren als je 6 bent) en dus de verkeerde kant op ging wijken. Vielen mijn punten niet tegen. Ik had 177 en 178. Trots op mijn pony en mezelf. Volgende x even beter de proeven oefenen en dan komt het vast goed.
  4 vrienden
 • Sabine Kuhlman

  Sabine Kuhlman

  Al weer een tijdje niks geplaatst. Ik ben eigenlijk nog niet zo heel erg lang terug van vakantie, want ik ben heerlijk 3 weken naar Thailand geweest. Nu ongeveer 2 weken geleden weer terug gekomen in Nederland. Meteen naar Myrna toe gegaan en heerlijk gereden. Die is de afgelopen 3 weken getraind door een vriendinnetje van me. Die vrijdag nog een keer gereden en zaterdag Myrna met een paar andere pony's naar het land gebracht. Zij kan nu heerlijk 3 weken vakantie vieren. Daarna gaan we weer hard trainen want we gaan nog de NRPS Subli Cup (17 september) in het M2 rijden maar daarna gaan we toch echt eindelijk Z1 starten!! Maar nu de komende week nog even een weekje zonder de paarden volhouden, en daarna helaas weer naar school maar dan kunnen we ook weer hard gaan trainen!
  9 vrienden
 • Rianne Ubels

  Rianne Ubels

  Yeah!! Eergisteren bericht gehad dat surprise en ik geaccepteerd zijn voor CDI Diepenbeek! Surprise en ik gaan dus ons internationaal debuut maken!! Surprise en ik zijn heel hard aan het trainen nu en dan gaan we over twee weken richting diepenbeek ( België)! Dat word een lange rit van meer dan 4 uur! Maar surprise en ik hebben er ontzettend veel zin in!!
  29 vrienden
 • Jessie Heymans

  Jessie Heymans

  14 vrienden
 • Sayenna Duyckers

  Sayenna Duyckers

  afgelopen zondag Z2 wedstrijd gehad in Equistrian Centre de Peelbergen, met mijn lieve Pony Ronaldo,
  wat een prachtige locatie is dat en lekkere broodjes dat ze daar hebben mmmmm
  ik had de Z1/Z2 gewonnen met 68,13% trots op mijn pony!!
  10 vrienden