Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

Verjaardagen

 Leden met Provincie : Noord-brabant

 • Kim Roepen

  Kim Roepen

  Afgelopen weekend met K.R's Erena gestart op de Brabantse Ruiterdagen in Oudenbosch. Ik heb haar pas drie maanden en thuis kan ze nogal vervelend zijn (hoewel het sinds twee weken goed gaat) maar op wedstrijd is het een toppaardje. Ik ben met haar de selecties in de klasse B begonnen, ze is nog maar 5 en had nog geen ervaring en moest nog in conditie komen. Ze liep fijn, alleen aan het eind van de eerste proef was ze niet fijn aan het been. Daarna zweepje erbij en tweede proef ging top. Uiteindelijk in de eerste proef 3e met 204 punten en tweede proef gewonnen met 211 punten. De ticket naar het Brabantse Kampioenschap is binnen, helaas dus wel tot 17 augustus in het B blijven, daarna gaan we direct het L in. Kunnen we er nu voor gaan oefenen.
  8 vrienden
 • Joëlle Peters

  Joëlle Peters

  Geselecteerd voor de Europese kampioenschappen in Ierland! Ontzettend veel zin in! #Millstreet
  81 vrienden
 • Hilde Smits

  Hilde Smits

  Geselecteerd voor de Brabantse Kampioenschappen in de klasse Z2 met Luka!
  35 vrienden
 • Danielle Asin

  Danielle Asin

  T was al weer even geleden dat ik mijn TTD heb bijgewerkt. Het is ook al weer even geleden dat ik voor het laatst op wedstrijd ben geweest. Ik heb daar wel een reden voor, ik heb de afgelopen periode weinig wedstrijden gereden en heb er toch voor gekozen om mijn overgang naar de Z1 pony's te maken. Ik keek er erg tegen op en heb veel last gehad van mijn faalangst. Ik heb me toch weer ingeschreven. Dat vind ik al een overwinning op zich..
  3 vrienden
 • Noortje

  Noortje

  3 vrienden
 • Romy Verhoeven

  Romy Verhoeven

  Super carnaval gehad, weer een paar dagen bijgekomen haha. Vandaag weer wat wedstrijden ingeschreven met Sup. Afgelopen keer ons L1 debuut gemaakt, en wat een debuut... Super trots een eerste plaats mee naar huis genomen! Wat doet ze het toch gaaf.
  227 vrienden
 • esther van der aa

  esther van der aa

  Zo, dat is al weer even geleden haha.. In de tussentijd is er veel gebeurd, de wedstrijden zijn slechter en slechter gegaan dit seizoen, we zaten samen in een flinke dip, maar we zijn er nu weer uit aan het komen. Ze blijft er eentje met een apart karakter, zo'n schatje, maar zo'n bitch tegelijkertijd, daar zijn we nu weer even aan herinnert haha. Ook op ponykamp geweest, en ze heeft zich super gedragen met al die kleine drukke kindjes om dr heen, toch wel spannend voor zo'n druktemakertje altijd . Zondag gaan we voor de tweede keer naar de spring-schriktraining, wat echt super leuk was! over opblaaskrokodillen, zeiltjes, ballonnen etc gesprongen en onder hekjes met lint doorgereden, ze deed het echt super! Benieuwd wat we er zondag van gaan bakken.
  8 vrienden
 • Laura Roling

  Laura Roling

  Nepal DL scoorde in Hulten een mooie 7e plaats in een deelnemersveld van 30! Super blij mee.
  13 vrienden
 • Janneke Geurts

  Janneke Geurts

  Nog een uurtje en dan jarig Hoop dat dit een beter jaar mag worden!
  6 vrienden
 • Ilse van de Veerdonk

  Ilse van de Veerdonk

  Hallo allemaal, Ik ben voor Amerika opzoek naar KWPN of NRPS paarden met een leeftijd van 5 tot 10 jaar. Prijs onder de 10.000. Geslacht Ruin. Springen van de vliegende wissel is een pre, niet noodzakelijk. Paarden moeten vooral heel braaf zijn! Stuur maar een berichtje als je een paard hebt of weet. Liefst omgeving Noord-Brabant/(zuid) Gelderland
  6 vrienden
 • Guusje van Heeswijk

  Guusje van Heeswijk

  morgen Ben ik jarig!!! eindelijk 14!! morgen verder alles nog inpakken en de vrachtwagen doen, en dan morgen avond vertrekken naar saumur!! met Majos en Crak! als we maandag ochtend terug komen, meteen door met deze 2 toppers naar Roosendaal! hopelijk gaan het 2 super leuke en goede weken worden! heb er nu al helemaal zin in!!
  61 vrienden
 • Sharon Rooth

  Sharon Rooth

  Een weekend geen wedstrijd, dat betekende lekker een rondje bos met de paarden! Heerlijk gereden en genoten!
  7 vrienden
 • Celine Triki

  Celine Triki

  Wil je graag naar Beyoncé, geen kaarten meer te bekennen =(
  1 vriend
 • kim spierings

  kim spierings

  248 vrienden
 • Naomie van den Bogaard

  Naomie van den Bogaard

  Zo lekker trainen met mijn pony's!!!
  2 vrienden
 • Denise Mateijsen

  Denise Mateijsen

  Weer terug thuis van Schiermonnikoog. Ondanks de vermoeiende ak wandeling en de redelijk vieze bio opdrachten en al het overige wat de dag volpropte was gelukkig niet alles even erg en was het best wel gezellig! Ach zijn we daar ook eens geweest, maar uh nee ik ga daar nooit meer terug. Leuk voor een dag hoor, oké of misschien 2, want anders kun je je toch wel kapot lopen... Maar goed snap niet dat er mensen zijn die daar dan ook nog eens kunnen wonen. In ieder geval ben ik blij dat ik thuis ben. En natuurlijk iedereen nog bedankt voor de felicitaties. In plaats van taart kreeg ik een shoarma broodje met kaarsjes erin, maar oke toch wel aardig bedoeld. Gelukkig hadden we zelf nog wel voor wat gezorgd. Ook nog een fantastisch mooie zeehond knuffel gekregen en uh een magneet met mijn naam en schiermonnikoog, want ja wil ook altijd een herinnering houden aan dat fantastische eiland. In ieder geval voelde ik me tenminste misschien toch wel een beetje jarig. dus nogmaals iedereen bedankt en nu ga ik afkappen want ik ben toe aan een normale douche en uh eindelijk mijn eigen knappe pony in plaats van die paar paardjes daar ergens. Morgen is hij alweer jarig
  20 vrienden
 • Joey van den Elzen

  Joey van den Elzen

  hallo allemaal na al het goede op fb enz over toptallent dressage. wilde ik ook niet meer ontbreken.dus bij deze!
  3 vrienden
 • Jara

  Jara

  5 vrienden