Login

Inloggen met Facebook

 FDE

|| Persbericht BK Dressuur 20-24 Mei 2021 ||

Nadat in 2020 vanwege Covid19 het BK Dressuur is verplaats naar oktober en dit een Indoor editie werd, staat nu het BK Dressuur van 20 – 24 mei 2021 op de kalender. 

Het BK Dressuur wordt net zoals vorig jaar gehouden op de prachtige locatie van Azelhof Horse Events in Lier.Vanwege Covid19 en de recent uitbraak van het Rhino virus zijn er weinig wedstrijden gehouden. Hierdoor wordt er extra uitgekeken naar het BK Dressuur. De allerbeste combinaties uit België zullen ten tonele verschijnen in Lier tijdens het BK Dressuur 2021.Er zal gestreden worden door de Seniors in o.a. de Grote Tour maar ook de Jeugdrubrieken staan op het programma.

Laurence Roos de winnares van de Grote Tour BK 2020: “Ik kijk erg uit naar het BK maar tevens ook alle andere wedstrijden die nog op de planning staan. Ik heb al een tijdje geen wedstrijden kunnen rijden, dit om verschillende redenen, natuurlijk Corona, de winterdrukte in mijn praktijk en de verbouwing bij ons thuis. Nu met het Rhino virus wat is opgedoken missen we de opening van het outdoor seizoen. Ik denk dat het BK spannender zal zijn dan het BK in 2020, er zullen een aantal nieuwe combinaties verwacht worden ik ben erg benieuwd naar de vorm van alle combinaties.“

Low res Laurence Roos

Foto© Digishots

Vanwege Covid19 kan er nog niet worden aangegeven of publiek welkom is in Lier en of stands en hospitality aanwezig zijn. Houdt daarom goed onze website en onze socials in de gaten, wij zullen hier met regelmaat updates geven over het evenement. U hoeft overigens vanuit huis niets te missen, het gehele evenement wordt uitgezonden op www.clipmyhorse.tv. 

Volgt u de volgende kanalen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

www.belgiumdressageevents.be

https://www.facebook.com/belgiumdressageevents

https://www.instagram.com/belgiumdressage_events/ 

De organisatie van het BK Dressuur, Belgium Dressage Events zal er dit jaar weer alles aan doen om er een fantastisch evenement van te maken.  

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn