Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| BK 2021 Suraya Hendrikx aan het woord ||

De ervaren jeugd amazone Suraya Hendrikx heeft al aan maar liefst 6 BK’s meegedaan. Twee jaar bij de pony’s en de andere vier jaren bij de paarden. Bij de pony’s was haar beste jaar 2014 waar zij een 5e plaats behaalde op het BK. In 2017 en 2018 werd zij Belgisch Kampioen met Dear Friend in 2017 bij de Junioren en 2018 bij de Young Riders. In 2019 won Suraya een zilveren medaille met Black Beauty, in 2020 was er wederom een zilveren medaille met Dear Friend en wonnen zij het goud in de Tour B met Benicia.

Mijn planning is om dit jaar zeker weer mee te doen aan het BK, in de lichte tour met Dear Friend en in de GP U25 met Black Beauty.

Knipsel

De beperkingen/maatregelen door corona en het Rhino virus hoe ben je daar mee om gegaan?“Fijn is iets anders. Net wanneer je terug aan het seizoen gestart bent, door wat Nationale wedstrijden te rijden, valt het weer stil. Dat is wel even weer een domper voor je motivatie. De eerste Nationale van het seizoen was echt weer even opstarten daarna ging het meteen goed en wanneer je dan net de flow terug te pakken hebt, valt alles weer stil... Ik hoop nog aan 2 Internationale mee te kunnen doen voor het BK. Ik rij met beide paarden een hoger niveau en voel dat ik echt nog wel wat ervaring in de ring nodig heb op dit niveau. “

Mijn verwachting over dit BK is lastig in te schatten, ik hoop met beide paarden een goede prestatie neer te zetten en wie weet een podium plaats maar gewoon al eens beginnen met goed rijden is de boodschap, de resultaten zullen dan wel volgen.

 

Foto© Digihots

Tekst: TopTalent Dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn