Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

||CDI Sint Truiden 15 – 18 April 2021||

Aankomende donderdag start het CDI Sint Truiden wat plaats vind tot en met zondag 18 mei.

Het is een lange tijd onzeker geweest of het CDI Sint Truiden van 15 – 18 April door kon gaan. De aangescherpte  maatregelen vanwege het Corona virus hebben echter voor het CDI Sint Truiden geen extra gevolgen. Het CDI kan doorgaan met aangepaste maatregelen. Eén van de belangrijkste maatregelen is voor de deelnemers en de personen aan het werk tijdens het het CDI is dat er een negatieve Coronatest kan worden aangetoond die niet ouder is van 72 uur. Mede vanwege het Rhino virus zijn er tijdens het CDI ook voor de paarden strikte regels. Het CDI Sint Truiden laat via de verschillende media kanalen zoals hier onder vermeld weten wat de richtlijnen zijn voor deelname. 

Noa Moermans organisatie CDI Sint Truiden: “Het is lange tijd voor ons als organisatie spannend en onzeker geweest of wij überhaupt wel het CDI konden gaan organiseren. We hebben nog steeds te maken met een lockdown vanwege het corona virus, toen kwam ook de mededeling vanuit de FEI dat vanwege het Rhino virus en geen wedstrijden gehouden mochten worden in Europa. Het was echt spannend maar dat het door mag gaan daar zijn wij heel fier op ook al zal het een editie worden waar strikte regels van toepassing zijn.” 

Op de Facebook pagina van het CDI Sint Truiden worden alle belangrijke mededelingen vermeld.(https://www.facebook.com/CDI-Sint-Truiden-1818695765013748)

Op de website van Stal Gravenhof staan alle belangrijke zaken vermeld met betrekking tot het CDI, alle regels waar men zich aan dient te houden. Hier zullen tijdens het CDI Sint Truiden ook startlijsten en uitslagen verwerkt worden.

(https://www.stalgravenhof.com/cdi-april-2021) 

Deze editie van het CDI Sint Truiden mag er een publiek aanwezig zijn, u kunt wel alle dagen live mee genieten ook dit jaar wordt de live stream verzorgd door Equideo. (https://www.equideo.be/)

De  fotograaf aanwezig op het CDI Sint Truiden is https://melibre.be/ zowel op het evenement als via de website kunt u daar de foto's bekijken / bestellen.

Pers foto

Foto© Melibre Fotografie

Media op het evenement wordt verzorgd door TopTalent Dressage 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn