Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden - U25 Grand Prix Lore vanborne weer naar plaats twee ||

Met een iets hogere score dan gisteren in de U25 Inter II was er ook vandaag weer een mooie tweede plaats voor de ervaren amazone Lore vandenborne en haar Ikke-Pia V/D Bergerhoeve, vandaag goed voor 69.077%.

Lore: "Vandaag ging een stuj beter dan gisteren toen had ik helaas wat foutjes. Ik merk wel dat we steeds meer de zwaarde oefeningen beter aankunnen, we hebben ook speciaal een nieuwe Kür laten maken waar we de moeilijkheids graad hebben aangepast. Dit is nu mijn derde jaar U25 dus voor het zwaardere werk hebben we ook een passende Kür nodig.

De Küren op muziek voor de U25 worden morgen vanaf 10.30 uur verreden.

Lore U25 low res

Foto© Digishots

70.844% was vandaag de score voor voor de Duitse amazone Josefine Hoffmann, met Hoennerups Driver was er vandaag wederom de overwinning tijdens de U25 in Sint Truiden.

Calijn Huberts en Watoeshi reden vandaag naar 67.641% haar score lag een fractie hoger dan gisteren en was ook vandaag goed voor de derde plaats.

Kimberly Luijten

Foto© Digihots

De Internationaal debuterende Kimberley Luijten en Zippo herpakte zich na de dag van gisteren, vandaag reed dit dit duo naar 66.282%.

Kimberley: "Ik heb paardrijden altijd leuk gevonden maar omdat mijn vader bij Shell werkt hebben we over heel de wereld gewoond. Wij zijn uiteindelijk bij Patrick van der Meer terecht gekomen en daar kwam het idee om toch serieus eens te gaan kijken of de U25 zou gaan lukken. Zo kwam ook  eind 2019 Zippo bij mij terrecht. Ik heb nooit Junioren of Young Riders gestart dit is ook echt mijn eerste Internationale wedstrijd en dan ook in de U25. De eerste dag was ik best wel zenuachtig gelukkig was Patrick ook hier om mij te begeleiden. Vandaag ging het al een heel stuk beter. Morgen mag ik ook voor het eerst in mijn leven een Kür op muziek rijden, het is de Kür die Patrick ook gereden heeft met Zippo dus de moeilijkheid ligt best hoog. Een uitdaging maar we gaan ons best doen en genieten". 

 De volledige uitslag is hier te bekijken

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn