Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| CDI Sint Truiden Junioren - Hattrick voor Paul Jöbsti ||

Ook de finale bij de Junioren de Freestyle werd vandaag gewonnen door Paul Jöbsti en Bodyguard 49, vandaag kwam zijn score ondanks twee kleine spannings momenten uit op 76.458%.

Caecilia Emma Lienert en Westrades Barack Obama reden ook op de derde dag van het CDI Sint Truiden  naar de tweede plaats, vandaag was haar score voor de Kür op muziek 75.217%.

 

Micky Low res

Foto© Digishots

Micky Schealstrate heeft met Decor Cachet L een duidelijke steigende lijn te pakken tijdens het CDI, gisteren al een mooie vierde plaats, vandaag weer een plaats hoger, tijdens de Kür op muziek werd dit de derde plaats met een totaal score van 73.575%.

Mikey: "Dit was Decor L zijn eerste Internationale wedstrijd en ondanks dat we pas vijf maanden een combinatie zijn ben ik echt heel erg tevreden over hoe het CDI gegaan is. De eerste dag was er wel wat spanning maar eigenlijk vind hij niets eng, ik ben echt in het evenement gegroeid met Decor, gisteren al een mooie vierde plaats Individueel en vandaag een derde plaats tijdens de Kür op muziek die we ook nog niet eerder gereden hebben anders dan dat we die thuis geoefend hebben. Ik ben heel erg blij hoe het deze dagen in Sint Truiden gegaan is". 

Jette de Jong Low Res

Foto© Digishots

De beste Belgische amazone was ook vandaag Jette de Jong met haar zelf opgeleide Indini, de score voor haar verreden Kür op muziek kwam uit op 72.900%

Jette:"Het was voor ons onze aller eerste Internationale maar ook meerdaagse wedstrijd, wij hebben Indini zelf gefokt en vanaf zijn vijfde jaar ben ik hem gaan rijden. Hij is eigenlijk ook nog nooit een nacht van stal weg geweest. Hij heeft zich hier voorbeeldig gedragen en ik ben ook echt tevreden over hoe hij hier gepresteerd heeft alle dagen was hij super braaf, anders dan zijn broer die ik ook rijd. Vandaag voor de eerste keer ook Kür gereden dat heeft hij ook nog nooit gedaan, vandaag echt heel tevreden weer een vierde plaats en de beste Belgische combinatie van het CDI. We gaan ons klaarmaken voor Opglabeek waar ik volgende week ook aan de start zal verschijnen en daarna moeten we even kijken hoe het loopt met alle wedstrijden". 

De vollegde uitslag is hier te bekijken 

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder brons vermelding is niet toegestaan

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn