Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Zilveren Medaille voor het EK Children Team in Oliva Nova ||

Nederland Children Team pakt de zilveren medaille in Olvia Nova.

Vandaag kwamen de laatste twee starts aan de beurt voor de Team Test Children tijdens het EK in Oliva Nova. Gisteren kwamen al Flore Woerts met Vlingh (73.442%) en Fleur Kempenaars met Armano (72.000%) aan de start, met deze scores stond Nederland op op de tweede plaats in het klassement.

Nina Woerts: " Heel gaaf, mensen verwachten natuurlijk wel wat van je als je met zo'n ervaren paard als Vlingh aan de start komt, maar ik heb echt heel fijn kunnen rijden, dat ik als derde combinatie voor Nederland door kon naar de Individuele test had ik eigenlijk niet verwacht, echt heel erg gaaf om dit te mogen meemaken. Lize en Kyra zijn de beste combinaties wat we vandaag al konden zien, ik ga morgen genieten. Na het EK wil ik gewoon nog meer van hem leren het is een echte schoolmaster en thuis heb ik nog een hele gafe pony staan waar ik ook nog veel potentie in zie." 

00CBF925 687F 4EF8 A296 19256218B327

Foto© Rui Pedro Photography

Kyra Jonkers en Eyecatcher kwamen vandaag als eerste voor Nederland op de tweede dag in de ring. Met een hele nette en sterk gereden proef reed zij onder het applaus van alle Nederlandse supporters naar 76.250%.

Kyra: "Het is voor ons allemaal ons eerste EK, we hebben ook allemaal niet zo heel veel Internationale wedstrijden kunnen rijden waardoor het altijd afwachten is of je wordt opgenomen in het EK Team, vandaag echt heel fijn gereden. Het is heel bijzonder om op deze mooie locatie ons eerste EK te mogen rijden." 

Liza van den Heuvel en Hilton-S reden naar een fantastische score van maar liefst 78.329%, hiermee was de zilveren medaille een feit en was dit vandaag persoonlijk een verdiende vierde plaats.

Liza in een interview voor de camera bij TopTalent Dressage; "Dit was echt niet normaal zo fijn gereden met het team heel goed gereden en dan op deze locatie een zilveren plek met het team, we hebben met z'n allen genoten, de prijsuitreiking was voor ons echt wel het hoogtepunt van de week." 

Bron: TopTalent Dressage, overname zonder bronsvermelding is niet toegestaan

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn