Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

Website gelanceerd!

Vol trots presenteren wij onze website! Na maanden keihard werken is het zover en lanceren wij HET platform voor dressuur- en paardenliefhebbers. TopTalent Dressage is een platform waar zoveel mogelijk talenten gevolgd kunnen worden en waar deze talenten zich kunnen profileren naar een groter publiek.

 

Er zullen vast nog een hoop kleine 'bugs' in de website zitten en de komende periode wordt er nog steeds hard ontwikkeld aan de site. Daarnaast hebben wij nog tal van plannen om de TopTalent Dressage website tot het meest complete platform te maken.

Ben jij een talent en wil jij op onze site komen te staan? Maak dan nu een profiel aan zodat andere mensen jou als "talent" kunnen volgen en jij je aan een groter publiek kan presenteren.

Wil je heel graag van jou en je paard een professionele video-shoot? Ook daar kan TopTalent Dressage een rol in betekenen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.facebook.com/toptalent.dressage

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn