Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

|| Liezel Everars en Fs Capelli De Niro Belgisch Kampioen Pony’s ||

Liezel Everars rijdt overtuigend naar de overwinning tijdens het BK voor de Pony’s. Na de winst in de Team Test, de Individuele proef kwam daar ook de overwinning bij in de afsluitende Kür op muziek (79.425%).

Liezel Everars: “Ik ben echt heel blij met Cappi hij werd steeds beter gedurende het BK, bijna 80% in de Kür, ik had dit op voorhand niet zo kunnen bedenken. Hij gaat steeds beter en beter”.

Liezel Everars prijsuitreiking

Emilie Herweyers en Don’t Dream WE worden tweede op het BK Pony’s. Haar afsluitende Kür op muziek werd beloond met 75.555%. Een tweede plaats behaalde zij al eerder op de dag tijdens het BK Children.

Emilie Herwyers: “Met Don’t Dream hebben we best al wel wat ervaring deze Bronzen Medaille daar ben ik echt heel blij mee. Dat ik ook een Zilveren medaille won met Kalegro C-Two DVB bij de Children dat had ik niet gedacht, ze is nog zo jong en nog zo weinig ervaring. Heel trots hoe ze zicht hier zo heeft laten zien ondanks alle indrukken”.

emilie herweyers children

De Bronzen Medaille was er voor Anna Peeters en Balotelli 2. Tijdens de afsluitende Kür reden Anna en Balotelli naar de tweede plaats met 75.905%.

Anna Peeters: “Een Bronzen medaille is een droom, ik ben daar ben ik echt heel blij mee. Vandaag ook een tweede plaats in de Kür dit had ik niet durven dromen”.

anna peeters children

1. Liezel Everars – Fs Capelli De Niro ( 228.063)

2. Emilie Herweyers – Don’t Dream WE (219.140)

3. Anna Peters – Balotelli 2  216.762)

Volledige uitslag is hier te bekijken

Prijsuitreiking final children

Bron TopTalent Dressage Foto's© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Amber Hennes Belgisch Kampioen Children 2021 ||

Het was een spannende ontknoping bij de laatste rubriek voor de Children op het BK.

De Individuele proef werd gewonnen door Amber Hennes en Allegro v/h Trichelhof, 78.468% was de score waarbij zij het Belgisch Kampioenschap Children op haar naam schreef. Eerder al won zij de Premiminary test op het BK.

Amber Hennes final

Emmilie Herewyers en Kalegra C-TEO DVB de winnaars van de Team test reden in de Individuele Test naar 75.268%, dat leverde haar de Zilveren medaille op. Emilie Hereweyers komt later nog aan de start bij de Finale Kür op muziek bij de Pony’s waar zij ook nog kans maakt op een medaille.

Lavinia Cox en Luis Gustavo 2 reden in de Individuele proef naar de vijfde plaats (71.005%). Haar eerdere uitslagen, twee maal een derde plaats waren genoeg om vandaag de Bronzen medaille te winnen.

Podium Children LIER21 final

Volledige uitslag is hier te bekijken

Bron TopTalent Dressage Foto© Digoshots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Domien Michiels en Panthero van de Vogelzang winnen Diamant Cup BK 2021 ||

Domien Michiels en Panthero van de Vogelzang reden via een eerste, een tweede en een vijfde plaats ( 72.875%, 70.454% en 72.695%) in de finale de Kür op muziek naar de overwinning in de Diamant Cup.

Domien Michiels: “Hij geeft mij zo’n fijn gevoel tijdens de proeven, hij is nog jong maar ik kan al zo van hem genieten. Hij is een jaar lang niet mee geweest op wedstrijd en hij deed hier zo goed zijn best. Hij is ook echt een blikvangen in de ring, hij is zo ontzettend knap”.

Domien michiels winaar Diamant cup

De tweede plaats in de Diamant Cup is er voor Jorinde Verwimp en Escobar, haar afsluitende score in de Kür op muziek kwam uit op 72.205%. Lore Vandenborne en Explosion-Pia van de Bergerhoeve wonnen de afsluitende Kür op muziek, 75.230% was haar score. Overall bleef zij ondanks de Kür winst op de derde plaats staan.

pricegiving Diamant cup

Resultaten Kür op muziek zijn hier te bekijken.

Bron TopTalent Dressage Foto© Digishots 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| BK Pony’s Liezel Everars en Fs Capelli De Niro winen ook tweede onderdeel ||

Het tweede onderdeel van het BK voor de pony’s de Individual test is ook gewonnen door Liezel Everars en Fa Capelli De Niro. De score van vandaag lag een fractie hoger dan de eerder verreden Team Test, de score kwam uit op 75.324%. Emilie Herweyers en Don’t Dream WE waren tijdens de Individual test goed voor 72.757% wat goed was voor de tweede plaats in de tussenstand van het BK.

prijsuitreiking ponys individual

Anna Peeters met Balotelli 2 (70.486%)  en Elisabeth Leduc met Camstershoven’s Baldato (70.351%) reden vandaag naar een derde en een vierde plaats.

Anna Peeters: “Gisteren reden we een vierde plaats vandaag naar de derde plaats, ik denk niet dat we nog een plaats kunnen stijgen maar ik ben dit jaar al veel beter van vorig jaar toen ging het nog niet zo goed. Morgen Kür rijden daar heb ik wel zin in”. 

anna peeters

Elisabeth Leduc: “Een vierde plaats is heel mooi en ben ik blij mee. Ik mag morgen Kür rijden. Ik heb dit jaar wel deel mogen nemen aan het EK, maar ik heb daar geen Kür mogen rijden. Heel leuk dat dat hier dan wel kan”. 

elisabeth leduc

De volledige uitslag is hier te bekijken 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

|| Amber Van Steen Belgisch Kampioen Young Riders 2021 ||

Het Belgisch kampioenschap Young Riders is zojuist gewonnen door Amber Van Den Steen en Fame. Tijdens het BK werd al de Team Test en de Individuele proef gewonnen. Vandaag kwam daar ook de Kür winst bij. 77.190% was de uitslag wat haar een totaal score opleverde van 224.161.

Amber low res finale

Karoline Sofie Westergaard en Junior Hit waren net als de afgelopen dagen goed voor de tweede plaats, wat de uiteindelijke Zilveren medaille opleverde. Haar score in de Kür kwam uit op 76.445% en een overall score van 220.092. De Bronzen medaille is er voor Maud Adriaensen en Diva Nova SVB, 73.055% in de Kür op muziek en een overal score van 210.408.

Winnares van het Brons Maud Adriaensen: “Het is een hele eer om op de derde plaats te staan achter deze meiden die het EK hebben gereden. Ik heb nog niet zo vaak op dit niveau gereden, ik wist ook niet precies waar ik stond, maar alle dagen een derde plaats en een uiteindelijke Bronzen medaille daar ben ik heel fier mee”.

YR Prijsuitreiking finale

De volledige uitslag is hier te bekijken.

Bron TopTalent Dressage Foto© Digishots

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)