Webshop

BezoekWebshop

Op zoek naar de leukste artikelen voor jouw paard?
Bezoek dan ook onze webshop!

Social Media

 

Follow us on FacebookFollow us on Facebook  instagram  

Lidmaatschap

Ben je nog geen lid van Toptalent Dressage?
Schrijf je dan nu in! Een lidmaatschap biedt je vele voordelen!

  • Een eigen profiel
  • Een eigen fotogalerij
  • De mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties (tegen betaling)
  • Het bekijken van andere profielen

Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Toptalent Dressage Nieuws

**Ek Door de ogen van Jeanine Nekeman voor TTD**

Ik ben echt super blij!! het stijgt boven mijn verwachtingen! Vlingh voelde vanaf het begin tot het eind goed aan beter dan ooit! ook is 72,4 mijn nieuwe persoonlijke record, mijn vorige was 70,5

groetjes,

Jeanine

**Bedankt Gerrit de Bruin**

janine

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

**Young Riders goed van start op EK**

n het Stade Equestre du Grand Parc in het Franse Compiègne is vandaag het Europees dressuurkampioenschap voor Young Riders en Junioren begonnen. In totaal komen 20 landen en 114 deelnemers in de baan. De landenwedstrijd wordt traditiegetrouw over twee dagen verreden, waarbij dus elke dag twee combinaties rijden. Nederland staat voorlopig tweede in het landenklassement.

Morgenavond (donderdag) is bekend wie er met goud, zilver of brons naar huis gaat. Vanochtend beten de Young Riders de spits af. Vorig jaar werd er brons veroverd, dit jaar gaat het spannend worden, want op Stephanie Kooyman na zijn de Young Riders ‘nieuw’ in het huidige team. Rosalie Mol, die Daniëlle Houtvast verving, reed als eerste met haar tienjarige Legend (v. Likoto xx) de fraaie ring in. Met een score van 68.316% kwam de Brabantse combinatie de ring weer uit. ‘Ja, ik ben heel tevreden. Legend gaf vooral een fijn gevoel in draf. Jammer dat de pirouettes en keertwendingen niet helemaal lukten. Die zijn nog wel moeilijk voor hem. Ik heb met het juniorenteam al eens brons op een EK gewonnen, dus ik weet een beetje hoe het er allemaal aan toegaat. Gewoon je eigen ding blijven doen, dat is belangrijk’, zo keek Rosalie Mol terug op haar EK-rit.

De tweede Nederlandse die voor een teamresultaat ging was Debora Pijpers met de 18-jarige Besterly’s Now I’m Here (v. Contango). Pijpers, die drie jaar hard gewerkt heeft aan haar droom om een start op het EK waar te maken, liet niet merken dat zij nog geen enkele EK-ervaring heeft. De combinatie reed een foutloze proef, die goed was voor 70.079%. Daarmee hield de amazone niet alleen Nederland in de medaillerace, maar ook individueel was het percentage goed voor een voorlopige tweede plaats achter de Duitse Juliette Piotrowski, die 73.079% liet noteren. ‘Super, superbij ben ik. Van tevoren had ik met mijn trainster Coby van Baalen de proef doorgenomen en zo heb ik ‘m ook gereden. Nowie en ik zijn inmiddels op elkaar ingespeeld. En de sfeer hier met alle Nederlanders is goed en dat stimuleert ook’, lacht een gelukkige Debora Pijpers. Bondscoach Tineke Bartels was tevreden na de eerste dag: ‘De accommodatie hier in Compiègne is fantastisch, net als het weer. We zijn goed begonnen, maar morgen kan er nog veel veranderen. Rosalie Mol heeft gedaan wat ze moest doen. De draftour was mooi, jammer dat Legend wat moeite heeft met de keertwendingen want die tellen dubbel. Nu voor de individuele proef wat gas er op. Debora Pijpers reed geconcentreerd, haar Nowie gaf een mooi beeld en de proef was foutloos.

In de tussenstand staat Duitsland stevig aan de leiding (142.579), voor Nederland(138.395) en Zweden (134.711). Daarna komen Denemarken, België en Engeland, die onderling slechts minieme verschillen hebben.

debora

Info: de Hoefslag 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

**Chat Sessie Danielle van Mierlo**

Morgenavond is er een chat sessie met onze ambassadrice en getalenteerde Amazone Danielle van Mierlo.
Heb je vragen of wil je tips op het gebied van dressuur?
zorg dan dat je tussen 20:00 en 21:00 online bent op de TTD Chat op Facebook.

Danielle van Mierlo

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

**Uitgelicht Karin Brunink**

Afgelopen weekend heeft Karin een wedstrijd gehad in Asten-Heusten met haar paard Celany in de L1. Wij hebben haar gevraagd of ze voor een wedstrijd een speciale voorbereiding heeft, die heeft ze niet. Wat zij wel doet, is in de week voor dat zij een wedstrijd heeft haar proef tot in de puntjes probeert te perfectioneren. Zij heeft dan ook een mooie score neergezet van 205 en 207 punten! Ga zo door!

Karin Brunnik

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)

**Top Prestatie Mabel Kwakkelstein**

Wij zijn trots en blij dat Mabel Kwakkelstein kringkampioen ZZ-licht heeft behaald met haar mooie paard Outsider.
Zij heeft een mooie score neergezet met de volgende resultaten 70,9% en 72,6%. Op naar de regio!

Super gedaan Mabel!

Team TTD..

mabel.

 

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterwhatsappSubmit to LinkedIn
Schrijf reactie (0 Reacties)