Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 TopTalent Dressage's fotos - ** TopTalent Dressage aanwezig bij Jumping Amsterdam **

TopTalent Dressage zal op de donderdag avond en de vrijdag aanwezig zijn bij Jumping Amsterdam. Wij zullen proberen zo veel mogelijk proeven op de video te zetten en interviews af te nemen met de deelnemers.

Op de donderdag avond (23 januari) zal onze ambassadrice Danielle van Mierlo starten met BCM Ucento (v. Metall) tijdens de Grand Prix U25. Uiteraard zal TTD haar hier volgen en haar proef op de video zetten. De andere deelnemers uit Nederland zijn; Kim Schmid met Theodoor (v.Metall), Robin Beekink met Bella Rosa (v.Bellissimo M), Kyra Klinkers met Tara (v.Jazz), Dinja van Liere met Hexagon’s Roumanda (v.Rubiquil) en Kim Huizer met Oxford (v.Topas).

Wij gaan tijdens Jumping Amsterdam para dressuur deelneemster Nicole Den Dulk volgen en een reportage met haar maken over de para dressuur. Nicole heeft op de donderdag avond een clinic met haar trainer Chris Haazen tevens zal er de DVB Foundation award worden uitgereikt.
De DVB Foundation Award is voor degene die naar het oordeel van de jury onder voorzitterschap van Hanneke Gerritsen in 2013 het meest opvallend heeft bijgedragen aan de aangepaste sport, in de ruimste zin van het woord. Het kan een sporter, trainer, sponsor, organisator of vrijwilliger zijn
Vrijdag ochtend zal Nicole met Fifty Fifty starten in de Grade 1 KNHS Para Dressuur.

Aansluitend zal er de FEI World Cup Grand Prix verreden worden welke wij ook zullen volgen. Voor Nederland komen hier in actie;
Edward Gal – Glocks Undercover
Katja Gevers – Thriller
Patrick van der Meer – Uzzo
HansPeter Minderhoud– Glocks Romanov
Madeleine Witte-vrees– Vitana V
Diederik Van Silfhout – Luxform’s Popeye

Reacties
In deze foto: