Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Julot Verstraeten's vrienden

 • Daniëlle van Mierlo

  Daniëlle van Mierlo

  Danny en Lisette super bedankt voor de lekke jaren met TTD. Natuurlijk blijven we elkaar allemaal in de gaten houden en zal ik mij altijd een TTDer voelen. Met trots ben ik jullie ambassadrice geweest en zal deze tijd niet vergeten. Veel succes met al jullie spannende ideeën en zeker de challenge. Ook de toppers in het TTD team veel succes! En natuurlijk alle TTDers met een profiel.
 • Hanne Lebegge

  Hanne Lebegge

  Al weer een hele tijd stil maar er gebeurd hier ook niet echt veel... Heros staat nog steeds stil... Ik zit nu midden in de examenperiode en daarna gaan we eens proberen met een 2paards trailer en een ander paard, ik ben benieuwd!
 • Lisette Born

  Lisette Born

  Na 2 dagen Parijs en een drukke werkweek vandaag weer naar joy geweest. Wel gereden maar het voelde toch niet helemaal goed. Niet kreupel maar niet fit en rechts achter toch af en toe een mispas. Morgen kont de DA langs en toch ook maar even bloed prikken. Hopenlijk wordt er iets gevonden.
 • TopTalent Dressage

  TopTalent Dressage

  Oosterbroek Fenix heeft echt een topseizoen achter de rug, behalve zilver op de Divoza jonge dressuur pony's heeft hij zilver op de Hippiade Z1, Renolution cup en aggreko cup en de Pluvinel cup gewonnen, zijn eerste B- kader binnen en gaan we ons komend jaar richten op het internationaal starten met hem ook.
 • Robin Visser

  Robin Visser

  Zou iemand mij kunnen vertellen wat het gemiddeld kost om een kür op muziek te laten maken?
 • Daphne van Lieshout

  Daphne van Lieshout

  Spulletjes inpakken , pony ophalen en dan een gezellig weekendje kamp!!! Heerlijk het bos in
 • Carlijn Huberts

  Carlijn Huberts

  Vanmorgen met Eagan wedstrijd gehad in Zeeland, 3de met 195 punten! Daarna met Othello in Wanroij ZZ-Licht gereden. Ging heel erg goed, 7de prijs gewonnen (van de 30) met 64,7%, super gaaf!