Login

Inloggen met Facebook

App

Google Play  
Google Play  

 Robin Heiden's vrienden

 • Roos Mol

  Roos Mol

  Vandaag met Ces naar Etten-Leur gereden om junioren te starten tijdens Dressage at Blom. Een fijne locatie om te starten en eerst relaxed kunnen baan verkennen. Toen moest Ces nog een flinke tijd, bijna twee uur, wachten voordat we de ring in gingen. We kwamen als 4e aan start. De proef verliep erg goed en Ces liep superfijn in een mooie aanleuning. Tov Delft waren het halt achterwaarts, de keertwendingen en de uitgestrekte stap weer beter! Helaas kwam dat niet echt in de score tot uiting, ik had met een juryverschil van 6% te maken. Twee juryleden zaten keurig op 1 lijn met 68,93% en 69,09% en de derde zat dus 6% lager! Uiteindelijk een 3e prijs, maar helaas met een score waar ik me niet in kan vinden. Uiteraard wel superblij met en trots op Ces die het in de warmte echt top heeft gedaan en blij met Kim Schmid die ons weer kwam helpen met losrijden. Op naar de volgende wedstrijd!
 • Lisette Born

  Lisette Born

  Na 2 dagen Parijs en een drukke werkweek vandaag weer naar joy geweest. Wel gereden maar het voelde toch niet helemaal goed. Niet kreupel maar niet fit en rechts achter toch af en toe een mispas. Morgen kont de DA langs en toch ook maar even bloed prikken. Hopenlijk wordt er iets gevonden.
 • TopTalent Dressage

  TopTalent Dressage

  Oosterbroek Fenix heeft echt een topseizoen achter de rug, behalve zilver op de Divoza jonge dressuur pony's heeft hij zilver op de Hippiade Z1, Renolution cup en aggreko cup en de Pluvinel cup gewonnen, zijn eerste B- kader binnen en gaan we ons komend jaar richten op het internationaal starten met hem ook.